Connect with us

Featured

Bojana Stojković o POLJUPCU Saše i Mione! EVO šta OČEKUJE njenu junakinju u DRUGOJ SEZONI serije KALKANSKI KRUGOVI!

Published

on

Bojana Stojković nam se prvi put predstavila u seriji “Preživeti Beograd”, a trenutno je gledamo u “Kalkanskim krugovima”. Ulogom Saše, buntovne i neprilagođene devojke, pokazala je da je veoma talentovana. Nema sumnje da će joj ona biti značajna u nastavku karijere.

PROČITAJTE JOŠ: Jedini izlaz 2. epizoda: ANA sumnja da je Sašinu SMRT LAŽIRALA njegova PORODICA! Evo zbog ČEGA (VIDEO)

U seriji “Kalkanski krugovi” dospela je zahvaljujući reditelju Milanu Karadžiću. Pre ove triler drame, sa Karadžićem je radila u predstavi “Nemušti jezik”, posle čega je usledio poziv na audiciju.

PROČITAJTE JOŠ: Serija SABLJA: Ko će igrati ĐINĐIĆA? Uliks FEHMIU, Raša BUKVIĆ, Nebojša DUGALIĆ…?

– Veoma mi je bila interesantna uloga (Saše) već na prvom čitanju. Bila sam srećna što sam dobila priliku da igram jednu složenu ulogu, vrlo karakterističnog izraza – kaže Bojana i dodaje: – Imali smo mnogo proba sa rediteljem i ekipom. To je umnogome doprinelo da glumci i ekipa budu sigurni u to što rade. Nisam imala uzore, ali sam posmatrala sve glumce kako rade. To mi je pomoglo da osmislim kako bih to ja uradila.

PROČITAJTE JOŠ: 5 VELIKIH TAJNI koje će nam otkriti nove epizode serije IGRA SUDBINE – Kako je UMRO BOŠKO? Čija deca su Nora i VID? Šta krije SOFIJA…

Publika je očekivala da vidi poljubac sa Ivanom Zečević. Na pitanje da li je to bilo u scenariju ili ne, mlada glumica odgovara:

– Zanimljivo je što su ljudi to očekivali, drago mi je da smo uspeli da napravimo momenat prevarenog očekivanja. Toga svakako nema u scenariju – objašnjava Bojana Stojković, dodajući kako se nada da će se sa Sašom u nastavku serije dogoditi i očekivano i neočekivano.

PROČITAJTE JOŠ: OVO je NAJVEĆA MISTERIJA serije KALKANSKI KRUGOVI – Ko su DEJANOVE i MIONINE MAJKE? I da li njih dvoje imaju BELEG?

Za uspeh serije najzaslužniji su, kako kaže, glumci, režija, Đorđe Milosavljević sa odličnom pričom i svakako Dušan Ivanović, direktor fotografije.

Foto Firefly/SuperstarTV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Kurir

Advertisement