Connect with us

Featured

Ivana Zečević OTKRIVA da li će ponovo biti otvoreni KALKANSKI KRUGOVI

Published

on

Misterija duga 120 godina duga u selu Dol nije razotkrivena ni posle poslednje, 10. epizode serije “Kalkanski krugovi”.

PROČITAJTE JOŠ: Đorđe Milosavljević RAZREŠIO MISTERIJU serije KALKANSKI KRUGOVI: Ko je BABA GUBA? Da li DEMON živi U ZABRANU?

Mnogo likova i dramaturških linija kojima su protkani Kalkanski krugovi ostaće u pamćenju gledalaca. Onih koji od prve epizode pokušavaju da odgonetnu rodbinske i druge odnose stanovnika Dola, od vremena prošlog do sadašnjeg.

PROČITAJTE JOŠ: Bojana Stojković o POLJUPCU Saše i Mione! EVO šta OČEKUJE njenu junakinju u DRUGOJ SEZONI serije KALKANSKI KRUGOVI!

Jer, reč je o seriji koja je pokrenula diskusije na temu kompleksne misterije. A njeni središnji junaci, otac Dejan i neustrašiva ćerka Miona, glavna su karika u rešavanju enigmi.

– Moram da priznam, dosta sam ispratila komentare. Dakle, teorija je na hiljade, čak i one najmanje popularne su uglavnom tačne – rekla je Ivana Zečević, koja tumači ulogu Mione Matić.

PROČITAJTE JOŠ: Jedini izlaz 1. epizoda: ŠTA biste URADILI da saznate da vam je POKOJNI muž ŽIV? (VIDEO)

Prema njenim rečima, svi likovi u priči imaju svoje tajne i dublju priču: “Drago mi je da ćemo videti razrešenje pojedinaca”.

A ko je Baba Guba? Čemu služe narukvice koje nose pojedini Doljani? Ko je u srodstvu, a ko nije? Mnoga pitanja za sada ostaju otvorena. Kao i ono ključno: Da li će se Kalkanski krug, obeležen krečom u poslednjem činu konačno i zatvoriti?

PROČITAJTE JOŠ: Milena Radulović u potresnoj emotivnoj ispovesti PRIZNAJE – Evo KAD me stigne NAJVEĆA TUGA!

– Mislim da neće. U seriji nam je zatvoren, ali mislim da ćemo ga opet otvarati i koračati dalje – poručuje Zečevićeva.

Iskusan i vešt u pripovedanju, dramaturg Đorđe Milosavljević očito ima još mnogo toga da kaže o mističnoj sagi o Matićima i Jakovljevićima. Ali i o njihovim precima iz Zabrana pukovniku Konstantinu Markoviću i njegovoj opsesivnoj ljubavi, lepoj Vidosavi.

Foto Print screen

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs/RTS

Advertisement