Connect with us

FILM

HIT! Miloš Biković i HUREM otvorili festival u MOSKVI! Evo šta je poručio BIKOVIĆ!

Published

on

Naš najpoznatiji i najtraženiji mladi glumac Miloš Biković veze sa Rusijom ne prekida. Tako mu je pripala velika čast da ove godine bude u žiriju Međunarodnog filmskog festivala u Moskvi, i da pomenuti festival zvanično i otvori. Za Bikovića je to nesumnjiva čast.

Pročitajte još Igra sudbine – sledi novi ŠOK! Žaklina je OTETA! Hoće li Aleksa USPETI da je SPASE?

Međutim, prošetati crvenim tepihom u Moskvi bila je očigledno čast i za mnoge druge strane nama dobro znana lica glumačkog sveta. Među njima je bila i zvezda serije Sulejman veličanstveni kojoj na crtu tokom prethodne decenije nijedan TV projekat nije mogao da izađe na crtu.

Pročitajte još ŠOK! Jelena Karleuša OPLELA po srpskim SERIJAMA, GLUMCIMA i SCENARISTIMA! A EVO šta je rekla o DUBRAVKI MIJATOVIĆ!

Naravno, reč je o glumici Merjem Uzerli koja je u čuvenoj telenoveli glumila crvenokosu Hurem. Merjem se na oduševljenje publike širom Evrope, a pogotovo Rusa među kojima je i dalje veoma popularna, pojavila na otvaranju čuvenog festivala u Rusiji. Ona je zasenila izgledom i kreacijom, a svi znamo da je prošlo tek tri meseca otkako je postala majka.

Pročitajte još Igra sudbine – Sledi novi ŠOK! Nora prelazi na ALEKSINU STRANU? Sofijina OSVETA će biti STRAVIČNA!

U Moskvi i na istom događaju pojavio se i miljenik Rusa, Miloš Biković, koji je pored fotke poručio:

 „Otvorili smo Moskovski filmski festival i jedva čekam da gledam filmove, da upoznam stvaraoce. Biće ovo lepa nedelja. Pu, pu, pu“, poručio je putem Instagrama ovom prilikom.

Foto Printskrin Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs/Kurir/Espreso

Advertisement