Connect with us

Top Story

UŽAS! Nebojša Glogovac DOŽIVEO je pravi ŠOK u porodilištu nakon rođenja sina! Nećete verovati ŠTA MU SE DOGODILO!

Published

on

Piše Saša Oreščanin

Sećanje na Nebojšu Glogovca ne bledi ni dan danas. Bio je glumac osobenog dara, sa talentom koji se nije mogao sakriti. Za medije nije često govorio, nije želeo da se eksponira.

Ipak, u jednom intervjuu je ispričao delić iz svog privatnog života – kada mu se rodio sin Gavrilo, prenosi Espreso.

Ivan Bosiljčić otkriva sve o JEDNOM NEVEROVATNOM ISKUSTVU koje je doživeo u manastiru HILANDAR! OVO će PAMTITI CELOG ŽIVOTA!

– Kad se Gavrilo rodio to je bilo veselo. Poneo sam neke flaše u kolima jer sam znao da treba da se desi. Igrao sam to veče predstavu. U 22.20 je bio poklon, i baš tada se on rodio. Izašao je na aplauz. Onda sam otišao u bolnicu blago pripit. Pa sam mislio od jedne žene da je moja žena, a nije bila ona. Doduše bila je na trećem spratu porodilišta, naslonjena na prozor jedna gospođa – počeo je priču Glogovac.

OTKRIVAMO – Evo kako su se upoznali MILOŠ BIKOVIĆ i njegova NOVA DEVOJKA! OVO je učinila ZBOG NJEGA!

– Samo se silueta videla, jer je svetlo iza nje. I gleda sa prozora. Ista silueta, ista frizura kao Mina. Mi dolazimo, sredili smo da nas puste pošto je ponoć prošla za nekih pla sata. I ja je vidim i krenem:

– Mina ljubavi, sina smo dobili. Derem se nešto, ali na izliv moje nežnosti ona se ne pomera. E sad prvo što mi je prošlo kroz glavu je što sam čitao da neke žene zbog tog bola tokom porođaja posle mrze muškarca podsvesno. Jer njega vide kao uzrok bola. Probam još jednom, ali se žena ne pomera. I tad shvatim da to nije ona“, ispričao je on svojevremeno u emisji „Balkanskom ulicom“.

Uvedu ga unutra i povedu ga da vidi dete.

– Pokažu mi bebu, vidim ja Gavrilo ima gornju usnu ko ja. Hoćete da vidite suprugu? Da. Vode me kroz neki polumrak, ulazimo u sobu. Tamo nekih 6-7 kreveta. I ona uzima onu tablu i kaže – vaša supruga Mina Mitrović. Ona je inače na porođaj bila prijavljena pod tim prezimenom jer nismo papire stigli da sredimo.

Igra sudbine 279. epizoda – ŠOK! Sofija će UCENITI NORU! Moraće da PREVARI ALEKSU! Ili…

– Ovo nije moja žena. – u šoku je odgovorio Glogovac medicinskoj sestri, na šta je ona pomislila da se on šali, pa mu je odgovorila:

– Jao pa nemojte tako, žena se porodila. Nemojte te šale.

Glogovac je, međutim, bio uporan –  Nije šala bre, nije moja žena. Šta ćemo mi ovde?

– A ova žena iz kreveta konačno je tada progovorila – prisetio se Glogovac gostujući kod Vesne Dedić – Ja hoću ceo dan da vam kažem. Ja sam Tina Mitrović – ispričao je on.

– I onda nastaje haos, panika. – Pa jel onda ono moje dete? – Kreću provere rokovnika, onih narukvica.

IGRA SUDBINE – TOP 10 NAJVEĆIH ŠOKOVA koji nas očekuju do KRAJA SERIJE! Sofija će UBITI BRUNERA? Ada će poslati MATIJU u ZATVOR?

– Jeste, jeste sigurno, dete je vase – ubeđivala ga je sestra.

– Silazim niz stepenice a ženu mi izvode iz lifta. Rekoh, dobro smo se našli. Posle smo otišli u Zvezdaru i uništili pola onog kluba. Mi smo gađali slike koje su stajale iznad onih separea. Zaspao sam na nekoj srči u 5 ujutru“, ispričao je tada Glogovac.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Espresso/RTS

Advertisement