Connect with us

FILM

OTKRIVAMO – Evo KAKO je Miloš Biković zamalo PROKOCKAO karijeru u RUSIJI! U sve je bio umešan DRAGAN BJELOGRLIĆ!

Published

on

Miloš Biković Dragan Bjelogrlić

Piše Saša Oreščanin

Jedan od naših najpopularnijih mladih glumaca, Miloš Biković, otkrio je kako je započeo saradnju sa čuvenim ruskim rediteljem Nikitom Mihalkovim.

Pročitajte još TOP 20 – ovo su NAJGLEDANIJI domaći FILMOVI u 21. veku: ŠOK! JUŽNI VETAR nije na 1. i 2. mestu!

Zanimljiv detalj u vezi sa početkom njihove saradnje je taj da je Miloš mislio da se Dragan Bjelogrlić poigrava sa njim kada je dobio ponudu da glumi u ostvarenju pomenutog dramskog umetnika.

– Brat mi je stalno govorio da Mihalkovu napišem pismo i na taj način mu stavim do znanja da želim da igram u nekom njegovom filmu. Na to sam rekao da bogu ne treba pismo, da je za njega to formalnost i da je samo božja volja da li ću raditi sa Nikitom. Ako to treba da se desi, desiće se. I ne napišem pismo – kaže Biković u emisiji “Šta sam sebi i ko sam tebi” K1 televizije,  i nastavlja:

Pročitajte još Jedini izlaz 9. epizoda: ŠOK!!! Suzana saznaje da je Ana UBILA SAŠU! Sprema joj OSVETU! Evo šta je SMISLILA!

– Dva meseca kasnije zvonio mi je telefon. Još smo snimali “Montevideo 2”, bio je jul mesec. Na ekranu se očitao češki broj. Bio je to Stanislav iz Ženeve. Kaže: “Mi bismo vam ponudili glavnu ulogu kod Nikite Mihalkova, ako ste slobodni sad u julu, da dođete na kasting.” Sve se poklopilo da pomislim kako se Bjela šali sa mnom, pa sam odmah odgovorio da snimam neki glupi film sa ludakom rediteljem i da se javi nekom drugom prilikom.

Pročitajte još ŠOK! Da li ste znali da ste AMBASADORU iz serije IGRA SUDBINE – SEDELI U KRILU? Otkrijte i KAKO!

– Nije mu bilo jasno ko sam kad na keca odbijam Mihalkova. Insistirao je da mi bar pošalje scenario mejlom, pa sam mu dao adresu. Nisam ni stigao da zovem Bjelu i kažem mu kako znam da se šalio, kad mi je stigao scenario od 118 strana. Shvatio sam da nije šala – otkrio je Miloš prisećajući se kako je počela njegova internacionalna karijera.

Pročitajte još DRŽAVNI SLUŽBENIK – HIT! Počinje snimanje TREĆE SEZONE! A evo i ŠTA nas očekuje u NOVIM EPIZODAMA! Premijera zakazana za…

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Objektiv/K1

Advertisement

Copyright © 2021 | All Rights Reserved Film&TV | Optimizacija sajta: Happy Media