Connect with us

Top Story

DRŽAVNI SLUŽBENIK – HIT! Počinje snimanje TREĆE SEZONE! A evo i ŠTA nas očekuje u NOVIM EPIZODAMA! Premijera zakazana za…

Published

on

Druga sezona serije „Državni službenik“ sa velikim uspehom emitovana je prošle jeseni na kanalu Superstar TV. Omiljeni krimi triler, od 10. oktobra do 15. novembra, kroz 12 novih epizoda na male ekrane vratio je Milana Marića u roli Lazara Stanojevića. Ovog puta, agenta Stanojevića zatekli smo van službe, suočenog sa najvećim izazovom – pronalaskom ravnoteže između posla i privatnog života.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – ŠOK! Milica Milša više NIJE ADA KANAČKI! Fanovi U NEVERICI!

Ipak, da bi sačuvao svoje najmilije prinuđen je da se vrati starom zanatu i žrtvujući sve, pokuša da spase bar ono što mu je preostalo.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – TOP 3 NAJVEĆA ŠOKA u novim epizodama: Bruner će ZAPALITI KAN HOLDING? Matija KIDNAPUJE MILU? Strahinjina majka izlazi IZ LUDNICE…

Ono što je najzanimljivije u vezi sa popularnom serijom koju kao producenti potpisuju „Telekom Srbija“ i „Film danas“, jeste to što po finalu svake sezone, gledaoci odmah pitaju – kad će sledeća.

Ovog puta, obožavaoci neće morati dugo da čekaju. Kako piše „Blic“ snimanja treće sezone počinju već ovog juna. Trajaće do sredine septembra, a premijera će kao i do sada biti na kanalu Superstar TV. Ako je suditi prema podacima dostupnim na zvaničnoj Vikipedija stranici popularne serije, premijera je zakazana za 2022. godinu, ali najpametnije sačekati još još koji mesec da bi se datum precizirao.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – Sledi još jedan OGROMAN ŠOK! Matija je GEJ?! A evo i KO mu je DEČKO!

Ipak, nešto od činjenica u vezi sa novom sezonom, već je poznato. Scenario za novih 12 epizoda pisali su Vladimir kecmanović i Staša bajac. Režija je poverena Miroslavu Lekiću, koji potpisuje i seriju „Beženica“, čija nas premijera očekuje uskoro.

Pročitajte još TIĆA u seriji IGRA SUDBINE juri PANČETU, a POGLEDAJTE sa KOJOM LEPOTICOM je u SREĆNOM BRAKU!

Treća sezona, kako piše „Blic“ bavi se koronom i problemima koji su se pojavili sa pandemijom. Kasting za novu sezonu još nije završen, ali prema rečima Lekića – svi stari likovi i dalje su tu.

Pročitajte još OTKRIVAMO – Ovo je NAJPOPULARNIJA GLUMICA iz serije IGRA SUDBINE! Nije ni MILA, a ni ADA!

Milan Marić, Vaja Dujović, Žarko Laušević, Milena Radulović, Marta Bjelica i Ljubomir Bulajić repriziraće svoje uloge. A stalnoj ekipi serije „Državni službenik“ još jednom će se pridružiti Tihomir Stanić i Marko Janketić u rolama Marjanovića i inspektora Mirka iz serije „Ubice mog oca“.  

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Blic

Advertisement