Connect with us

Top Story

HIT! Snima se nastavak kultne serije SLOŽNA BRAĆA! Srebra postala PLAVUŠA, a evo šta je sa Miljenkom i Manjinom!

Published

on

Kafana „Složna braća“ ponovo radi! Odlična vest za sve ljubitelje prepoznatljivog humora. Snima se nastavak kultne serije „Složna braća“ koja je obeležila devedesete godine, a čije replike se i danas koriste.

Pročitajte još Slavni glumci slobodno vreme provode zajedno! Baš kao što su to radili i NJIHOVI OČEVI! Evo o KOME je REČ!

U subotu, 15. maja, u studiju u Šimanovcima pala je prva klapa humorističke TV serije „Složna braća – The Nekst Đeneration“ u produkciji Telekoma, čije prikazivanje je planirano u jesenjoj programskoj šemi na Superstar televiziji i na nekoj od televizija sa nacionalnom frekvencijom. 

Pročitajte još DINASTIJA – OTKRIVAMO: Evo KO je SRPSKI BLEJK KARINGTON! Ovog glumca NIKO nije OČEKIVAO!

Tokom naredna dva meseca, impozantna glumačka ekipa iz čitavog regiona, predvođena Natašom Ninković, Raletom Milenkovićem, Andrijom Kuzmanovićem, Nenadom Okanovićem, Nikolom Pejakovićem, Ljubišom Savanovićem, Markom Gverom, Mimom Karadžićem, dr Neletom Karajlićem i drugima, nastaviće snimanje u studiju u Šimanovcima, Lipovačkoj šumi i na drugim lokacijama u okolini Beograda.

Pročitajte još Pogledali smo PRVU EPIZODU serije BELEŽNICA! Srpski MOLDER I SKALI u lovu na BABA GUBU! Šta li ih čeka u ZABRANU? (VIDEO)

Scenario i ovoga puta potpisuje dr Nele Karajlić, uz Srđana Jankovića, dok je režija poverena Miloradu Milinkoviću. Za izvršnu produkciju ove komedije zadužena je ETM produkcija.

Po rečima reditelja Milorada Milinkovića, iako su „kulise” vremena bitno izmenjene u odnosu na prvu sezonu serije „Složna braća” iz 1995. godine, čija se radnja odigravala neposredno po završetku rata, na teritoriji ničije zemlje, jedinog preostalog nepodeljenog dela teritorije koji je ostao pod protektoratom UN-a, ovu verziju odlikuju mirnodopski uslovi.

Pročitajte još ŠOK! Najveće greške u SRPSKIM SERIJAMA! OVE TV majke bile su MLAĐE od SVOJIH SINOVA! Radmila Savićević majka ČKALJI! A Ceca Bojković…

U odnosima likova se, međutim, ništa nije bitno izmenilo. Milinković naglašava: „I dalje svi pokušavaju svakog da prevare, uspevši na kraju jedino da prevare sami sebe“. Nova verzija se po pitanju forme razlikuje po tome što je, i pored linearnosti radnje tokom cele serije, svaka od 12 epizoda samostalna i dramaturški zaokružena celina.

Jedan od izvršnih producenata ETM-a, Bojan Ivković, naglašava da nije u pitanju klasičan rimejk serije, iako se „Složna braća – The Nekst Đeneration“ idejno oslanjaju na prethodnu verziju i jesu njena svojevrsna inačica.

Pročitajte još ŠOK! Bivša devojka Miloša Bikovića OPTUŽENA da se bavi CRNOM MAGIJOM! EVO o KOME je REČ!

Nova sezona ima nove likove i novu dramaturgiju, koju kontekstualizuje stari prostor čuvene kafane. Ona je ujedno postala i simbol novog početka jedne nove generacije, koja uprkos rubu vremena nije puno odmakla od svojih prethodnika.

Međusobni odnosi pripadnika „različitih naroda i narodnosti“ koji su okosnica same priče i dalje su isprepletani njihovim različitim interesima, koji ih i ovaj put dovode u raznolike groteskne situacije. Neobične zgode i nezgode posetilaca ove nepodeljene teritorije na tromeđi i dalje začinjavaju život ove nezaboravne kafane, u kojoj ćemo se družiti na jesen.

Pročitajte još Naša slavna glumica imala je TEŠKU SUDBINU! Završila je u prihvatilištu, i sin ju je zlostavljao! EVO o kome je REČ!

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement