Connect with us

TV

Pokucaj na moja vrata 1. epizoda: Serkan će VRATITI Edi STIPENDIJU, ali pod OVIM uslovom!

Published

on

Pokucaj na moja vrata 1. epizoda, koja je u ponedeljak 17. maja od 19.10 na TV Prva, doneće neočekivani zaplet. Eda će zbog jedne želje šokirati samu sebe, ali će uraditi sve kako bi je ostvarila.

PROČITAJTE JOŠ: DINASTIJA – OTKRIVAMO: Evo KO je SRPSKI BLEJK KARINGTON! Ovog glumca NIKO nije OČEKIVAO!

Eda je studentkinja pejzažne arhitekture. Njeni planovi za studiranje u Italiji i briljantna karijera osujećeni su iznenadnim povlačenjem stipendije. Nju je dobila od kompanije bogatog Serkana Bolata.

PROČITAJTE JOŠ: Pogledali smo PRVU EPIZODU serije BELEŽNICA! Srpski MOLDER I SKALI u lovu na BABA GUBU! Šta li ih čeka u ZABRANU? (VIDEO)

Kada Serkan održi govor na njenom fakultetu, Eda mu predočava svoju situaciju okrivljujući ga za gubitak stipencije.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Najveće greške u SRPSKIM SERIJAMA! OVE TV majke bile su MLAĐE od SVOJIH SINOVA! Radmila Savićević majka ČKALJI! A Ceca Bojković…

Spletom okolnosti, mediji ih predstavljaju kao par! Oni koriste tu situaciju i dogovaraju se da lažnu vezu iskoriste u lične svrhe.

PROČITAJTE JOŠ: Jedini izlaz 10. epizoda: FINALE! Otkrivamo da li je SAŠA ŽIV! Poslednja SCENA će vas ŠOKIRATI! (VIDEO)

Eda na taj način želi da joj se vrati stipendija. Serkan veruje da će tako vratiti ljubav bivše devojke, koja se sprema za venčanje. 

Međutim, ispostaviće se da jednostavan posao nije baš tako jednostavan…

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE – OTKRIVAMO: Evo ŠTA nas čeka na KRAJU SERIJE! Matija u ZATVORU, Sofija postaje DOBRA, a slede ČETIRI VENČANJA! Evo i ČIJA!

Sinopsis: Serija “Pokucaj na moja vrata” (1. epizoda) je priča o mladiću i devojci koji se pretvaraju da su vereni. Da li će se njihov dogovor završiti nakon dva meseci, koliko bi trebalo da traje lažna veridba? Ili će ugovoreni odnos prerasti u pravu ljubav?

PROČITAJTE JOŠ: Slavni glumci slobodno vreme provode zajedno! Baš kao što su to radili i NJIHOVI OČEVI! Evo o KOME je REČ!

Glavna junakinja je Eda. Mlada, lepa i pametna devojka dobrog srca, koja unosi boju u okruženje svojom vedrinom, otvorenošću i neposrednošću. S druge strane je impulsivna i brzopleta u svojim odlukama i ne libi se da kaže ono što misli. Njena strast su knjige, prijatelji i cveće, a najveći san, da postane pejzažni arhitekta.

PROČITAJTE JOŠ: VARLJIVO LETO 1968 – ŠOK! Čuveni glumac STIDI SE scene iz KULTNOG FILMA! OVU repliku svi DOBRO ZNATE! (VIDEO)

Glavni junak je Serkan. Zgodan i harizmatičan mladić, veoma obrazovan i inteligentan, ali nemilosrdan u svom poslu. Vrlo dobro zna kako da okrene poslovni svet na svoju stranu poput šahovskog velemajstora. Vodi se logikom i razumom. Stoji iza svake odluke koju donese i ide do kraja. Nema drugu motivaciju osim rada i uspeha. Za njega poraz ne postoji i zato se duboko plaši da voli.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement