Connect with us

TV

Slavni glumci slobodno vreme provode zajedno! Baš kao što su to radili i NJIHOVI OČEVI! Evo o KOME je REČ!

Published

on

Piše Saša Oreščanin

Mladi glumac Marko Janketić proslavio se u brojnim filmskim i televizijskim ostvarenjima. Trenutno ga gledamo u seriji “Tri muškarca i tetka”, a gledaćemo ga i u nastavku serija “Ubice mog oca” i “Državni službenik”.

Glumac poručuje da je za njega mnogo bitnije koliko neko ima šarma i da je u tome tajna svakog uspešnog i dopadljivog muškarca.

Pročiajte još DINASTIJA – OTKRIVAMO: Evo KO je SRPSKI BLEJK KARINGTON! Ovog glumca NIKO nije OČEKIVAO!

– Mislim da ne možeš da budeš frajer ako sebe doživljavaš kao frajera. To ne znači da nemam samopouzdanja, već treba se zapitati šta zapravo znači frajer, šta je to dobra riba ili dobra ženska, to je jedno veliko pitanje. Sad baš ponovo čitam “011” Mome Kapora i onda se uvek setim rečenice “Beograd je jedini grad gde je šarm jedinica koja meri stil” – rekao je Marko za Blic, prenosi Alo.

Pročitajte još Pogledali smo PRVU EPIZODU serije BELEŽNICA! Srpski MOLDER I SKALI u lovu na BABA GUBU! Šta li ih čeka u ZABRANU? (VIDEO)

Publika je pored sjajnih uloga u pozorištu imala priliku da gleda Marka Janketića u filmu “Dara iz Jasenovca”.

On je u tom filmu pobrao brojne simpatije za to kako je dočarao lik jednog od najozloglašenijih oficira – Vjekoslava Maksa Luburića, a uskoro ga očekuje jedno sasvim drugačije iskustvo u filmu o Tomi Zdravkoviću, gde će igrati našeg čuvenog pesnika Miku Antića.

Pročitajte još ŠOK! Najveće greške u SRPSKIM SERIJAMA! OVE TV majke bile su MLAĐE od SVOJIH SINOVA! Radmila Savićević majka ČKALJI! A Ceca Bojković…

Janketić ističe da svoje slobodno vreme uglavnom provodi van gradske vreve, a najviše uživa da otputuje u Crnu Goru. Kako sam tvrdi, najčešće vreme provodi s kolegom Vukom Kostićem, jer se trude da nastave prijateljstvo koje su godinama negovali njihovi očevi Miša Janketić i Mihajlo Kostić.

Pročitajte još ŠOK! Bivša devojka Miloša Bikovića OPTUŽENA da se bavi CRNOM MAGIJOM! EVO o KOME je REČ!

– Kad god mogu, idem u prirodu. Žudim sa njom, Beograd mi je postao nepodnošljiv kad je reč o gužvi. Vukov i moj otac su bili najbolji prijatelji i sada nas dvojica nastavljamo tu tradiciju. Često smo u zajedno u Crnoj Gori u našem zavičaju – rekao je glumac.

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI – ŠOK! Otkrivamo KAKO će MAKSIN HOTEL promeniti SUDBINU ZABRANA u drugoj sezoni!

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs/Blic/Alo

Advertisement