Connect with us

Top Story

Evrovizija 2021 – Prvo polufinale: Da li je HRVATSKA zasluženo ISPALA iz TAKMIČENJA? Šta tek čeka URAGANKE i LOCO, LOCO!

Published

on

Posle tačno dve godine od poslednje održane Evrovizije, najveće muzičko takmičenje se vratilo na male ekrane. Evrovizija 2021. istovremeno je bio i prvi veliki televizijski šou koji smo imali priliku da pogledamo otpočetka pandemije korona virusa. I zaista je bilo divno bar na trenutak na malim ekranima ponovo osetiti čar ovog takmičenja. Ostavimo li po strani potajni strah koji je svako od nas imao posmatrajući hiljade ljudi bez maske u publici dok bodre svoje predstavnike u Holandiji, bilo je zasita lepo bar na tren pomisliti da je sve opet normalno i kao nekad.

Pročitajte još TOP 10 najpoželjnijih NEŽENJA među srpskim GLUMCIMA! Nećete verovati KO je na PRVOM MESTU! Nije MILOŠ BIKOVIĆ!

U utorak 18. maja završeno je prvo polufinale Pesme Evrovizije, a od 16 takmičara u veliko finale prošlo je samo 10. Norveška, Izrael, Rusija, Azerbejdžan, Malta, Litvanija, Kipar, Švedska, Belgija i Ukrajina.

Osim pevača iz ovih zemalja nastupili su i predstavnici Australije, Severne Makedonije, Irske, Hrvatske, i Rumunije, a svakako najveće iznenađenje bila je eliminacije hrvatske predstavnice Albine koja uprkos dobrim prognozama i statusu favorita nije uspela da prođe dalje.

Pročitajte još Igra sudbine 287. epizoda – ŠOK! Ada Kanački na KORAK OD SMRTI! Ko će je SPASTI?

Upravo Albina, prema mišljenju mnogih bila je i najopasnija konkurencija našim Uragankama koje se za prolaz bore u četvrtak, 20. maja od 21.00. Prenos uživo možete da gledate kao i uvek na RTS 1.

Pročitajte još Igra sudbine – ŠOK! Ovo o VUKAŠINU niko NIJE ZNAO! Umro je DVA PUTA! Pre Ade Kanački bio je INSPEKTOR MIŠA, a EVO i zašto ga prijatelji zovu ALIJA

Uprkos sasvim solidnoj pesmi i nastupu koji je na hrvatskom nacionalnom takmičenju Dora, iskreno bio mnogo bolji, Albina nije uspela da osvoji srca žirija i evropske publike. Ostaje pitanje zbog čega se Albinin kreativni tim odlučio baš za ovakvo predstavljanje u Holandiji. Neupačatljivo, bledunjavo i pomalo amaterski. Svakako, ne sa strane pevačice i njenih plesača. Deluje kao da je evrovizijski tim u potpunosti zakazao i baš na Albininom slučaju pokazao sve svoje slabosti.

Pročitajte još Igra sudbine – ŠOK! Donka krije JEDNU VELIKU TAJNU! Bruner nije JEDINI koji ima ĆERKU!

Lošu kameru, previše krupnih kadrova od kojih se nije videla multimedija u pozadini, ali zato jesu svi detalji ne baš pohvalnih kostima Albinine prateće grupe.

Ipak, sve ovo nije se moglo smatrati dovoljno dobrim razlogom da Hrvati ne prođu dalje, jer je „Tik-Tok“ bez sumnje bio veliki favorit ove godine.

Pročitajte još Igra sudbine – OTKRIVENO! Evo KOGA Bruner KRIJE U NEMAČKOJ! Nije ŽENA, već ĆERKA! A evo i KO JE ONA!

Kada je reč o sveukupnom utisku koji su ostavili drugi izvođači, osim toga što se usred korone ove godine vratila na veliki stejdž, Evrovizija 2021. neće biti zapamćena po nekom drugom značajnom doprinosu.

Barem ono što se od muzičara predstavilo prve večeri nije preterano zasijalo na sceni, a ni u našim očima. Što je poražavajuće budući da smo videli gotovo sve ovogodišnje favorite. Hvaljena Italija možda je najjača u ovoj grupi budući da na italijanskom jeziku i imenik zvuči kao rajska harmonija, ali daleko je to od pesme za pamćenje.

Pročitajte još Igra sudbine – Sledi najveći ŠOK! Boško je ŽIV!? OVO niko nije OČEKIVAO!

Hrvati su ogorčeni, i to sa pravom, a šta će se dogoditi našim Uragankama – tek ćemo videti.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

  • Izvor filmitv.rs

Advertisement