Connect with us

Top Story

Pokucaj na moja vrata 5. epizoda: Serkanov NEPRIJATELJ hoće da mu PREUZME posao, ali i EDU! Evo i KAKO!

Published

on

Pokucaj na moja vrata 5. epizoda, koja je u petak 21. maja od 19.10 na TV Prva, doneće nove zaplete. Serkan odvodi Edu u svoj dom, gde ona upoznaje njegovu majku Aidan.

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine 289. epizoda: Vukašin donosi LOŠE VESTI, a tiču se Ade! Evo o čemu se RADI! Pripremite se za najveći ŠOK!

Ona nipošto ne odobrava njihovu veridbu. Eda u tom momentu poželi da joj kaže istinu, ali je Serkan moli da prećuti.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Nina Janković u nastavku filma ŽIKINA DINASTIJA! Otkrivamo SVE o LUDOJ GODINI – Evo kada je PREMIJERA, i da li ćemo uz BOBU videti i MARIJU!

Serkan saznaje da njegov konkurent Kan želi da preuzme projekat ekološkog hotela. Zbog toga odlučuje da i Kana pozove na svoju veridbu.

PROČITAJTE JOŠ: TOP 10 najpoželjnijih NEŽENJA među srpskim GLUMCIMA! Nećete verovati KO je na PRVOM MESTU! Nije MILOŠ BIKOVIĆ!

Pošto je Eda vrlo skromna pri odabiru vereničkog prstena, Serkan je vodi u zlataru da zajedno odaberu.

Na putu do zlatare, Edi se kvare kola pa slučajno sreće Serkanovog poslovnog “neprijatelja” Kana. Ona ni ne sluti ko je u pitanju…

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Olja Lević OTKRIVA veliku tajnu serije IGRA SUDBINE – OVO o MILI i SOFIJI NISTE ZNALI!

Sinopsis: Serija “Pokucaj na moja vrata” (5. epizoda) je priča o mladiću i devojci koji se pretvaraju da su vereni. Da li će se njihov dogovor završiti nakon dva meseci, koliko bi trebalo da traje lažna veridba? Ili će ugovoreni odnos prerasti u pravu ljubav?

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO – Ovo su NAJVEĆI BLAMOVI u istoriji EVROVIZIJE! Gole zadnjice, zaboravljeni tekstovi, a OVOJ pevačici su OTELI MIKROFON!

Glavna junakinja je Eda. Mlada, lepa i pametna devojka dobrog srca, koja unosi boju u okruženje svojom vedrinom, otvorenošću i neposrednošću. S druge strane je impulsivna i brzopleta u svojim odlukama i ne libi se da kaže ono što misli. Njena strast su knjige, prijatelji i cveće, a najveći san, da postane pejzažni arhitekta.

PROČITAJTE JOŠ: Evrovizija 2021 – Prvo polufinale: Da li je HRVATSKA zasluženo ISPALA iz TAKMIČENJA? Šta tek čeka URAGANKE i LOCO, LOCO!

Glavni junak je Serkan. Zgodan i harizmatičan mladić, veoma obrazovan i inteligentan, ali nemilosrdan u svom poslu. Vrlo dobro zna kako da okrene poslovni svet na svoju stranu poput šahovskog velemajstora. Vodi se logikom i razumom. Stoji iza svake odluke koju donese i ide do kraja. Nema drugu motivaciju osim rada i uspeha. Za njega poraz ne postoji i zato se duboko plaši da voli.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement