Connect with us

FILM

HIT! Miloš Biković OTKRIO – GLUMIO BIH KOKOŠKU! A evo i ZAŠTO! Samo na JEDNU stvar NIKADA ne bih PRISTAO! Otkrijte KOJU!

Published

on

Piše Saša Oreščanin

Miloš Biković jedan je od najpopularnijih srpskih glumaca, a veliku slavu stekao je i u Rusiji.

U emisiji „Šta sam tebi i ko sam sebi“ K1 televizije, otkrio je detalje iz karijere i privatnog života.

Biković koji je nedavno dobio rusko državljanstvo, kaže da su beneficije toga – što ne mora da traži radnu dozvolu svaki put kad snima film, i što su niže poreske stope.

Pročitajte još ŠOK! Najveće greške u SRPSKIM SERIJAMA! OVE TV majke bile su MLAĐE od SVOJIH SINOVA! Radmila Savićević majka ČKALJI! A Ceca Bojković…

Mislio je da će prvo igrati male uloge u pozorištu, međutim, dogodila se glavna, i to u filmu „Montevideo, Bog te video“, kojaje za njega, kako je rekao, bila velika škola, i tada nije očekivao glavnu ulogu. Posle ovog filma nije više bio „onaj klinac sa TV-a“, kako su ga zvali dok je igrao u  serijama „Stižu dolari“ i „Bela lađa“.

Fudbal nije znao da igra, pa se za ulogu Tirketa pripremao sa profesionalnim trenerom.

Pročitajte još ŠOK! Bivša devojka Miloša Bikovića OPTUŽENA da se bavi CRNOM MAGIJOM! EVO o KOME je REČ!

O razlikama u popularnosti ovde i u Rusiji kaže da je Srbija mala država pritisnuta između velikih sila, dok je Rusija supersila, pa ima više prostora za kulturu, i publika je zahtevnija, jer je profilisanija zbog veće ponude.

Prva uloga u ruskom filmu Nikite Mihalkova nije bila glavna, iako se za nju pripremao, ali, kako je rekao, bio je spreman da igra i „u kostimu kokoške koja trči u trećem planu“. Za Mihalkova je s osmehom rekao da je „ok kao reditelj“, da ume da pokaže šta i kako da se radi, ali da ume i da viče, pa i opsuje.

Pročitajte još Naša slavna glumica imala je TEŠKU SUDBINU! Završila je u prihvatilištu, i sin ju je zlostavljao! EVO o kome je REČ!

Glumac kaže da još nije spreman da režira film, jer mu fali iskustva i znanja.

Godine 2013. je upisao doktorske studije, koje, zbog karijere u Rusiji nije završio, a po njegovom mišljenju nema razlike u glumi u pozorištu i na filmu, samo su sredstva različita..

Sebe ne doživljava kao konzervativnog nego više kao tradicionalnog, a istovremeno, kako kaže, nije zatvoren za nove vrednosti, ako one predstavljaju evoluciju.

Pročitajte još Jedini izlaz 10. epizoda: FINALE! Otkrivamo da li je SAŠA ŽIV! Poslednja SCENA će vas ŠOKIRATI! (VIDEO)

Na pitanje o tome da li je arogantan, kaže da se možda tako štiti, ali da sebe ne vidi tako, kao ni bilo ko drugi ko je proveo više od tri munta sa njim.

Svoje filmove gleda, ali je vrlo samokritičan.

Iako je nekim našim glumcima pomogao da odu u Rusiju, glumac o tome ne voli da priča da ne bi ispalo da se hvali.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – OTKRIVAMO: Evo ŠTA nas čeka na KRAJU SERIJE! Matija u ZATVORU, Sofija postaje DOBRA, a slede ČETIRI VENČANJA! Evo i ČIJA!

Nedavno je ostvario saradnju sa producentom Andreom Jervolinom. Naime, Bikovićeva producentska kuća „Arhangel digital“, partner je sa kućom „Iervolino studios“. Bave se animacijom, i sada imaju kancelarije u Beogradu i Novom Sadu. Osamdesetoro ljudi je dobilo posao, a ako sve bude kako treba, zaposliće još pet stotina ljudi.

To sve, kako je rekao, ne radi zbog novca, nego istražuje sebe, odnosno zanima ga za šta je sve sposoban.

Pročitajte još Igra sudbine – ŠOK! Marinko KRIJE jednu VELIKU TAJNU! A EVO o čemu je REČ!

Nema ambiciju da karijeru nastavi u Holivudu, ali je za to otvoren „ako je to Božija volja“. Rekao je da je neke ponude za uloge iz Velike Britanije i Amerike odbio, jer „nije to bilo to“, i istakao da ti projekti i nisu bili realizovani. Kako kaže, „ima kriterijume i crvene linije“.

Za pet do deset godina sebe vidi kao režisera, jer voli sebe da testira, i rekao je da, ako ga vidimo da piše knjigu, to da znači da je izgubio sebe.

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI – ŠOK! Otkrivamo KAKO će MAKSIN HOTEL promeniti SUDBINU ZABRANA u drugoj sezoni!

Naime, nedavno mu je jedna ruska kuća ponudila da piše knjigu o sebi, što je odbio, jer kako je objasnio, to danas radi svaka blogerka, a onda im je predložio da naprave ediciju srpskih knjiga, gde bi on preporučio srpske klasike čitaocima u Rusiji.

Kako je rekao, u Moskvi je nemoguće naći knjige Andrića ili Crnjanskog, ali je moguće naći knjige Milorada Pavića, što je, po njegovom mišljenju, vrlo neobično.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – Sledi NOVI ŠOK! Udaje se DIJANA ERSKI? A evo i ZA KOGA! Krije ga kao ZMIJA NOGE!

Glumac je rekao da nema ambicije da se bavi politikom.

Da ima priliku da razgovara sa sobom kao dečakom, posavetovao bi ga da češće i slobodnije izražava emocije.

Pročitajte još HIT! I DRAGANA MIRKOVIĆ deo SRPSKE DINASTIJE! Otkrijte ŠTA povezuje FOLK DIVU i BLEJKA KARINGTONA!

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs/K1

Advertisement