Connect with us

Top Story

Evrovizija 2021 – Natalija Milosavljević, urednica RADIO NOVOSTI za FILM I TV predviđa HOĆE li LOCO, LOCO stići do FINALA! A evo i KO su njeni FAVORITI!

Published

on

Piše Jovana Vukašinović

Eurosong se vratio. Prošle godine ovo izuzetno gledano i popularno takmičenje nije održano, a razlog je poznat na svim meridijanima sveta – pandemija virusa Covid-19. Ipak, ove 2021. godine takmičenje se na sreću mnogih fanova održava. Domaćini su Holanđani, a naša ekipa predvođena devojkama iz „Hjurikejna“ već je u Roterdamu.

Pročitajte još Evrovizija 2021 – ŠOK! Kladionice prediviđaju FIJASKO za Hurricane i LOCO, LOCO! Pogledajte NA KOM MESTU ćemo ZAVRŠITI! Ovo je STRAŠNO!

Počevši od upoznavanja, preko tonskih i scenskih proba cela priprema se održava uz poštovanje svih epidemioloških mera. Takmičari su ove godine na ceremoniji otvaranja „Pesme Evrovizije“ prošetali tirkiznim tepihom, a ne kao do sada crvenim. Organizatori su i na taj način pokušali da podignu svet o opasnostima od virusa koji je pogodio planetu. Boja tepiha neodoljivo podseća na onu koja najuobičajenija za medicinske maske, a koje velikim delom štite od ove užasni pošasti koja nas je pogodila.

Pročitajte još HIT! Olja Lević OTKRIVA veliku tajnu serije IGRA SUDBINE – OVO o MILI i SOFIJI NISTE ZNALI!

O Eurosongu se mnogo zna. On je jedan od najpopularnijih programa tokom godine. U njega je uložen veliki trud, mediji danima pre i posle podnose izveštaje, prognoziraju, predstavljaju, pa smo mi pitali Nataliju Milosavljević da nam otkrije pojedinosti o ovogodišnjem takmičenju.

Natalija Milosavljević je glavni i odgovorni urednik Radio Novosti, a poslednjih godina nijedan Eurosong nije prošao bez nje.

– Nisam na licu mesta ove godine, a za to je zaslužna korona. Broj izveštača morao je da se smanji, ali smanjen je i broj posetilaca u samoj roterdamskoj areni. Biće tek 3000 posetilaca – priča za Film i TV Natalija.

Pročitajte još OTKRIVAMO – Ovo su NAJVEĆI BLAMOVI u istoriji EVROVIZIJE! Gole zadnjice, zaboravljeni tekstovi, a OVOJ pevačici su OTELI MIKROFON!

– Videćemo kako će se to odraziti na atmosferu, ali verujem da su svi željni Eurosonga i da će svi dati sve od sebe.

Za naše predstavnice Natalija ima samo reči hvale.

– Devojke su čekale toliko dugo na ovaj nastup i to zasluženo, da moramo da ih podržimo. Pesma nije onakva kakvu sa Balkana očekuje publika. Navikli smo na balkanske balade, a Hjurikenke dolaze sa brzom modernom pesmom. To može da bude i prednost i mana. Ono što očekujem je da se lagano plasiraju u finale u subotu 22. maja – priča Natalija, dodajući da je ove godine konkurencija izuzetno jaka.

Pročitajte još Evrovizija 2021 – Prvo polufinale: Da li je HRVATSKA zasluženo ISPALA iz TAKMIČENJA? Šta tek čeka URAGANKE i LOCO, LOCO!

– Tu je Malta, zatim Francuska, a prava konkurencija mogla je da nam bude Hrvatska.

Natalija Milosavljević do sada je u dva navrata pogodila pobednika, ali kaže da ove godine ne bi mogla sa sigurnošću da kaže ko će se naći na pijedastalu „Pesme Evrovizije“.

– Mnoge delegacije menjale su pesme i izvođače, ali naše devojke, pogotovu Sanja Vučić, plene energijom i iskustvom. Sanja je već odlazila na ovo takmičenje, pa je zapamtila imena mnogih novinara, kao i zemlje i medije iz kojih dolaze, ona govori nekoliko jezika, a mnoge je očarala otpevavši sve što su joj tražili. Taj dobar kontakt sa predstavnicima sedme sile pomerio je naše devojke bar za nekoliko mesta napred – sigurna je naša sagovornica.

Pročitajte još TOP 10 najpoželjnijih NEŽENJA među srpskim GLUMCIMA! Nećete verovati KO je na PRVOM MESTU! Nije MILOŠ BIKOVIĆ!

Prema njenim rečima, kada Srbija, još od Željka Joksimovića i Marije Šerifović, nastupa sve se stiša. – Naši predstavnici uživaju veliko poštovanje na ovom takmičenju, tako da verujem da će i ove godine naše predstavnice napraviti odličan uspeh – kaže na kraju razgovora Natalija Milosavljević.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement