Connect with us

Top Story

JUNACI NAŠEG DOBA 2 – OTKRIVAMO: Šta će biti sa 100.000 evra? Sledi velika BRUKA!

Published

on

JUNACI NAŠEG DOBA 2 – OTKRIVAMO: Šta će biti sa 100.000 evra? Sledi velika BRUKA!

Pročitajte još TAJNE VINOVE LOZE – Otkrivamo SVE o drugoj sezoni! Kada počinje snimanje? Ko će ići u ZATVOR zbog UBISTVA? I najveći ŠOK – Nenad je ŽIV!

Glumac Aleksandar Dunić, koji je slavu stekao ulogama u serijama “Srećni ljudi”, “Porodično blago” i “Bela lađa” trenutno igra u seriji “Junaci našeg doba”, gde tumači lik policajca Živorada, Vrućkovog šuraka.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – Na kraju serije SLEDI NAJVEĆI ŠOK od svih ŠOKOVA! Posle ovoga – PAKAO će se ZALEDITI! Tiče se ADE i SOFIJE

Glumac sada za Super TV otkriva šta se dešava sa njegovim likom u seriji.

– On se sa svojom porodicom strašno obrukao. To je takvo moralno posrnuće, koje će publika imati priliku da vidi već u prvoj epizodi nove sezone. Oni su u suštini hteli da zadrže pare koje nisu njihove, a da ostanu moralno čisti sami pred sobom i pred svetom. Ja, kao policajac, ne prijavljujem po službenoj dužnosti pronalazak 100.000 evra, a morao bih to da učinim. Svi oni žele da se okoriste i da prisvoje tuđe. Jednostavno žele da im sve padne bez rada sa “neba” Sve je to jedno ozbiljno posrnuće – kaže glumac, i dodaje.

Pročitajte još OTKRIVAMO – Konačno je POZNATO! Evo kada se TAČNO opraštamo od serije IGRA SUDBINE! Nije ostalo još MNOGO!

– To što su siromašni, i dalje ne znači da ne moraju da budu čestiti i pošteni. Oni se jednostavno brukaju, i sve to eskalira i dovodi do usijanja celog problema. Jedva čekam da vidim nove epizodekako će izgledati, jer je cela priča na ivici sukoba. Verbalno smo čak i prešli tu ivicu, a može se desiti da na kraju dođe i do ozbiljnog fizičkog sukoba.

Pročitajte još Apsolutni HIT! Matija iz serije IGRA SUDBINE prelazi u JUŽNI VETAR? Postaje DESNA RUKA Petra MARAŠA!?

Živoradovu suprugu Jovanu, igra Marijana Andrić. Glumica tvrdi da je Jovana jedna sposobna žena koja u nastavku stupa u akciju, i uz pomoć muža pokušava da taj novac i prisvoji.

– Mislim da u našem društvu ovakvih ženaima jako puno. Jednostavno, za sve se moraš svojski potruditi i boriti. Jovana je i diplomirani pravnik i diplomirani farmaceut. Ona se u sve razume, sve može i hoće, samo ostaje da se vidi da li će uspeti u svojoj nameri.

Pročitajte još ŠOK! IGRA SUDBINE neće imati SREĆAN KRAJ! I Adu KANAČKI očekuje KAZNA za njene GREHE!

Snimanje novih epizoda će trajati dokraja septembra, a gledaoci će imati priliku da drugu sezonu gledaju krajem godine na RTS-u i kanalu Superstar TV.

Pročitajte još Igra sudbine 290. epizoda – ŠOK! Žaklina hoće da se UBIJE? Aleksa RASKRINKAO VIDA! A evo i KAKO!

Reditelj Mihailo Vukobratović je otkrio da se, osim dobro poznatih likova, ekipi  priključuju i Katarina Žutić, Mirka Vasiljević i Radoslav Milenković.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement