Connect with us

Featured

Igra sudbine 300. epizoda – ŠOK! Matija je otac Sofijinog deteta?

Published

on

Igra sudbine 300. epizoda, koja je na programu u četvrtak, 10. juna na kanalu TV Prva vraća nas u prošlost. Matija će morati da se susretne sa svojom, Strahinja sa svojom, a Jelena da prizna da veoma dobro zna šta je bilo između nje i Debeljka.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – Evo kako će IZGLEDATI VELIKO FINALE! Očekuju nas TRI velika ŠOKA! Matija odvodi ADU DO BRUNERA, Sofija PUCA PO ŠAVOVIMA, a Strahinja i Nada…

Strahinja poverava Aleksi da je uveren da se pogoršanje zdravstvenog stanja njegove majke dogodilo zbog osećaja griže savesti, jer ga je ostavila dok je još bio dete. On je zamolio Luku da se pobrine za Nadu, i za njihovu bebu u slučaju da se njemu nešto dogodi.

Dijana za to vreme pravi novu ujdurmu u Kan holdingu. Debeljko pokazuje Jeleni dokaz da su se ljubili u kafani, a ona se i dalje pravda amnezijom od pijanstva. Ipak, Debeljka njeni izgovori ne zanimaju… Debeljko je prigrli i poljubi iz sve snage.

Pročitajte još Igra sudbine 299. epizoda – ŠOK! Strahinja OSTAVLJA NADU! Odlučuje da OSTANE U SLOVENIJI!

Sofija otkriva da Maksim zna za njenu trudnoću, ali i za to ko je otac njene bebe. U tom trenutku Matija ulazi u kancelariju…

Nervno rastrojen zbog budućeg susreta sa ocem, Matija odlazi kod Ade po instrukcije. Kada shvati o čemu se radi, misliće da se tetka šali… Kakav li je to misteriozni dokument Ada pokazala Matiji i na šta će to njegov otac morati da stavi potpis?

Pročitajte još UBICE MOG OCA – Nataša Drakulić otkrila NAJVEĆU TAJNU PETE SEZONE! U seriju STIŽE NOVI LIK koji će SVE PROMENITI! A evo O KOME JE REČ!

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” (300. epizoda) igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Foto Promo

Advertisement