Connect with us

FILM

HIT! Vuk Kostić posle serije UBICE MOG OCA snima film o junacima PRVOG SVETSKOG RATA!

Published

on

Pre dve decenije Vuk Kostić na velika vrata ušao je u svet filma ostvarenjem „Apsolutnih sto“, a sada će se oprobati i kao reditelj.

Pročitajte još KOŠARE – Hoće li biti nastavka SNIMANJA? Oglasio se FILMSKI CENTAR SRBIJE! Evo KOJA je sudbina FILMA I SERIJE!

Trenutno jedan od najpopularnijih glumaca zbog uloge u seriji „Ubice mog oca“ želi da snimi film o zaboravljenim herojima Prvog svetskog rata, a za svoj scenario „Seti me se“ nedavno je dobio 16 miliona dinara na konkursu Filmskog centra Srbije.

Pročitajte još HIT! Miloš Biković PONOVO PRED KAMERAMA! Snima novi FILM – BRAK IZ INATA! A evo i KAD je PREMIJERA!

– Ovo je filmska priča o srpskim junacima, običnim vojnicima koji su u Velikom ratu branili slobodu i čast domovine. Jedna noć na Solunskom frontu 1918. godine, na prvoj liniji, između bugarskih i srpskih vojnika, gde ovi drugi, malobrojniji, moraju da naprave pukotinu i otvore put za povratak u otadžbinu… Iako je pokretačku inspiraciju pronašao u „Srpskoj trilogiji“ Stevana Jakovljevića i knjizi „Solunci govore“ Antonija Đurića, autor je ispisao potpuno novu, filmskom jeziku prilagođenu priču, saobraznu savremenom tretiranju ratne tematike, suprotstavljajući u filmu san i javu, stradanje i humanost, ljubav i smrt, pretočivši tako autentičnu ideju u originalni, inovativni i ubedljivi scenario koji doprinosi razvoju filmskog jezika – stoji u obrazloženju komisije.

Pročitajte još Sloboda Mićalović krije jednu VELIKU TAJNU iz prošlosti! OVO o našoj poznatoj glumici NIKO NE ZNA! ON je bio njena PRVA LJUBAV!

Glumac će film raditi s produkcijom „Art & popkorn“, ali nije još uvek želeo da govori na ovu temu.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs/Kurir

Advertisement