Connect with us

Featured

Beležnica 7. epizoda: Dragica krije JEDNU VELIKU TAJNU! Evo o čemu je reč

Published

on

“Beležnica” (7. epizoda), nova domaća SF triler serija, emituje se premijerno od 22. maja vikendom na Superstar TV od 21.00U subotu, 12. juna, na programu je 7. epizoda.

Pročitajte još PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO – Nenad Nenadović, BRUNER iz serije IGRA SUDBINE u STRAHU ZA ŽIVOT: Puštam BRADU da me NE PREPOZNAJU NA ULICI! A evo i ZAŠTO!

Beležnica 7. epizoda koja je na programu u subotu 12. juna na kanalu Superstar TV od 21.00 vodi nas dalje kroz mistične avanture u kojima se prepliću prolosti budućnost.

Jelisaveta je zarobljena, Miroslav traži od nje da kaže gde je beležnica. Pošto se ne javlja na telefon, Boško odlazi do nje. Zatiče je tamo i otkriva da je sa njom je sve u redu. Ono što Boško, međutim ne zna jeste da su je „gorile“ odvele u stan ne bi li je primorali da im kaže gde je beležnica, ali ih je Vilson onesvestio telekinezom i izbrisao im pamćenje.

Pročitajte još HIT! Snimaju se MUNJE 2! Vraćaju se Pop, Mare i GOJKO SISA! Ali to nije SVE!

Međutim, Boško u stanu ugleda fotografiju iz Kladova na kojoj su Velja, Dragica, Profesor i Jelisaveta. Posle pita Dragicu o tome diskretno, ali ona se pravi da ništa zna. Iz flešbeka se saznaje da su njih četvoro bili jednog vikenda tamo zajedno nakon krize iz koje je Velja izvukao profesora.

Tragom beležnice odlaze u Kladovo da saznaju nešto o misterioznom Trajanovom mostu. Milenko uspe da ga vidi u jednom trenutku
kao i rimskog vojnika koji je izašao iz magle. Nakon toga izgubi sećanje na događaj.

Pročitajte još Igra sudbine 301. epizoda – ŠOK! Ada Kanački saznaje KO JE UBIO BOŠKA! To ipak NIJE BRUNER! Ali evo KO JESTE!

Sinopsis: Serija “Beležnica” (7. epizoda), kreirana je u režiji Miroslava Lekića, a po romanu Ratka Dmitrovića “Beležnica profesora Miškovića”. Predstavlja priču punu fantastike, magije i neverovatnih situacija paralelno na dva koloseka. Prvi deo radnje smešten je u prve godine 21. veka a drugi deo u 70-e godine 20. veka.

Pročitajte još Igra sudbine – ŠOK! Otkrivamo: EVO kako će na kraju završiti SOFIJA ŠUBAREVIĆ! Stiže je UŽASNA KAZNA! A evo O ČEMU JE REČ!

U proleće 2002. godine mladi novinar lista “Argument”, Boško Stevanović, dobija zadatak da napiše tekst o naučnoj ostavštini poznatog preminulog srpskog etnologa Arsenija Miškovića. U međuvremenu, njegova supruga Jelisaveta Mišković daje oglas da poklanja arhivu pokojnog naučnika, preko jednog beogradskog lista. Boško Stevanović dobija zadatak da uradi razgovor s udovicom Mišković. Odlazi kod nje i na rastanku dobija malu, crnu beležnicu. Boško tragom beležnice, koju mu je dala Jelisaveta, ulazi u začarani krug.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement