Connect with us

Featured

Igra sudbine 301. epizoda – ŠOK! Ada Kanački saznaje KO JE UBIO BOŠKA! To ipak NIJE BRUNER! Ali evo KO JESTE!

Published

on

Igra sudbine 301. epizoda otkriće nam jednu veliku i strašnu istinu! A reč je o Boškovom ubici. Međutim, to nije jedino iznenađenje koje nam priprema jedna od poslednjih epizoda prve sezone najvoljenije domaće sapunice…

Pročitajte još Igra sudbine – Sledi NOVI veliki ŠOK! Tića NIJE Strahinjin PRAVI OTAC!? A evo KO JESTE!

Bruner izdaje novo naređenje Sofiji – ako već ona ne može da „dokrajči“ Ivana, neka to uradi njen brat. Kako će na to reagovati Sofija? Da li je ovo nova prilika da smesti brata u zatvor i da ga se otarasi?

Jelena juri Debeljka po firmi, a kada se konačno sretnu, imaće šta da mu kaže. Pitamo se o čemu je reč? Slutimo li mi to poljubac? I to uzvraćeni?

Pročitajte još URGENTNI CENTAR – EKSKLUZIVNO: Otkrivamo hoće li SLOBODA MIĆALOVIĆ i IVAN BOSILJČIĆ igrati i u ČETVRTOJ SEZONI! Sledi VELIKO IZNENAĐENJE!

Sofija i Donka se otvoreno sukobljavaju. Sofija tada shvata da joj Bruner nije saveznik. On je na Donkinoj strani. Za to vreme Ada Matiji otkriva veliku istinu. U dokumentu koji mora da odnese ocu na potpis stoji svedočenje o strašnom zločinu koji je on počinio. Da li je Matijin otac ubio Boška? To postaje jasnije kada Ada kaže da navede i ime saučesnika, a pri tome misli na Brunera?

Pročitajte još ŠOK! Pavle Jerinić OTKRIVA kraj serije IGRA SUDBINE! EVO hoće li Matija UMRETI? ADU ne čeka SREĆAN KRAJ!

Na ručku sa Katarinom i njenim ćerkama, Cole će saznati mnogo zanimljivih detalja. A u drugom delu grada svi saznaju – Žaklina čeka Lukinu bebu!

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement