Connect with us

Featured

Beležnica 8. epizoda – ŠOK! Velja i Jelisaveta su bili U VEZI! Ali to nije SVE! Šta je SILA NARGIBARA?

Published

on

“Beležnica” (8. epizoda), nova domaća SF triler serija, emituje se premijerno od 22. maja vikendom na Superstar TV od 21.00U nedelju, 13. juna, na programu je 8. epizoda.

Pročitajte još Beležnica 7. epizoda: Dragica krije JEDNU VELIKU TAJNU! Evo o čemu je reč

Milenko, Jelena i Boško se vraćaju iz Kladova nakon epizode s mostom. Kaster zove Harija i pritiska ga da se vrati u SAD. Jelena traži od oca da što pre dovede Boška da radi kod njega u firmi da bi ga odvojila od slučaja beležnice.

Dragica konačno otkriva Bošku da je Velja nekad bio u vezi s Jelisavetom. Zatim Dragica odlazi da se sretne s njom nakon mnogo vremena.

Pročitajte još TOP 10 NAJGLEDANIJE SRPSKE SERIJE – ŠOK! IGRA SUDBINE nije na PRVOM MESTU! Ali evo koja JESTE! Ada Kanački NE MOŽE DA VERUJE!

Velja u hotelu napada s leđa Miroslava, tako da ga ovaj ne vidi, i naređuje mu da ostavi Boška na Miru.

Milenko i Boško saznaju iz spisa za izvesnog Miluna koji se pojavio posle rata u okolini Čačka i bio neobičan po mnogo čemu. Odlučuju da krenu tamo i potraže Radoša koji mu je bio prijatelj, a pričao je Profesoru o njemu.

Pročitajte još ŠOK! Pavle Jerinić OTKRIVA kraj serije IGRA SUDBINE! EVO hoće li Matija UMRETI? ADU ne čeka SREĆAN KRAJ!

Sinopsis: Serija “Beležnica” (8. epizoda), kreirana je u režiji Miroslava Lekića, a po romanu Ratka Dmitrovića “Beležnica profesora Miškovića”. Predstavlja priču punu fantastike, magije i neverovatnih situacija paralelno na dva koloseka. Prvi deo radnje smešten je u prve godine 21. veka a drugi deo u 70-e godine 20. veka.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – Evo kako će IZGLEDATI VELIKO FINALE! Očekuju nas TRI velika ŠOKA! Matija odvodi ADU DO BRUNERA, Sofija PUCA PO ŠAVOVIMA, a…

U proleće 2002. godine mladi novinar lista “Argument”, Boško Stevanović, dobija zadatak da napiše tekst o naučnoj ostavštini poznatog preminulog srpskog etnologa Arsenija Miškovića. U međuvremenu, njegova supruga Jelisaveta Mišković daje oglas da poklanja arhivu pokojnog naučnika, preko jednog beogradskog lista. Boško Stevanović dobija zadatak da uradi razgovor s udovicom Mišković. Odlazi kod nje i na rastanku dobija malu, crnu beležnicu. Boško tragom beležnice, koju mu je dala Jelisaveta, ulazi u začarani krug.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement