Connect with us

Top Story

JUŽNI VETAR 2 serija OTKRIVAMO: Evo KADA počinje snimanje DRUGE SEZONE i KO će biti SPECIJALNI GOST filma JUŽNI VETAR 3!

Published

on

Reditelj najgledanijeg domaćeg filma u poslednjoj deceniji Miloš Avramović otkriva da snimanje drugog dela televizijske serije „Južni vetar“ počinje 1. avgusta i da će popularni TV format nastajati u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Italiji i Rusiji.

PROČITAJTE JOŠ Igra sudbine 303. epizoda: Matijin OTAC zna KO JE UBIO Boška Kanačkog! Evo o KOME se radi!

– Mogu već sada da najavim da će treća sezona serije „Južni vetar“ biti finale celog projekta, baš kao što nam je plan da treći deo filma bude internacionalni projekat u kojem će akteri govoriti na engleskom jeziku – otkriva reditelj u intervjuu za Tanjug Reflektor, dodajući da će gost trećeg dela biti i velika holivudska zvezda.

PROČITAJTE JOŠ Strahinja iz serije IGRA SUDBINE otkriva KRAJ PRVE SEZONE! Evo da li će OSTATI ZAJEDNO sa Nadom i ŠTA ĆE BITI sa BEBOM!

– Verujem da naša filmska produkcija može sebi to da priušti jer u Srbiji postoje izvanredni filmski profesionalci koji mogu da snime ostvarenje na svetskom nivou – ističe Avramović.

Prema njegovim rečima premijera filma „Južni vetar – Ubrzanje“ biće na Festivalu glumačkih ostvarenja „Filmski susreti u Nišu“, krajem avgusta.

PROČITAJTE JOŠ HIT! JUŽNI VETAR 2: UBRZANJE ODUVAO YOUTUBE! Prvi put u istoriji TREJLER za DOMAĆI FILM – PRVI U TRENDINGU! EVO koliko ljudi je pogledalo…

– Imali smo dobar start u Nišu sa prvim delom filma koji je prikazan u prepunom amfitetaru i ne vidim razlog da to menjamo i sa premijerom nastavka – rekao je Avramović i dodao da je spajanje američkog žanra kriminalističkog filma sa balkanskim miljeom bio najveći izazov za produkciju ostvarenja.

PROČITAJTE JOŠ EKSKLUZIVNO Pogledajte TREJLER za film JUŽNI VETAR 2: UBRZANJE! Maraš RIZIKUJE svoj ŽIVOT da bi spasao Nenada! Evo hoće li PREŽIVETI… (VIDEO)

– Drugi deo filma je više kao neka avantura, kao ostvarenje potere. Dosta je uzbudljiviji od prvog dela, jer dominira akcija – zaključuje reditelj.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs/Tanjug/24sedam

Advertisement