Connect with us

Featured

HEROJI HALIJARDA – Glumac Petar Božović svog kolegu iz filma doživljava kao sina. EVO o kome je reč!

Published

on

Slavni glumac Petar Božović, koga ćemo uskoro gledati u novom filmu Radoša Bajića, “Heroji Halijarda”, gostovao je u novoj pesmi Tropiko benda, gde recituje pesmu Velimira Rajića „Na dan njenog venčanja”, a pojavljuje se i u spotu.

Pročitajte još HIT! Glumac Andrija Kuzmanović staje na ludi kamen. EVO i kada!

Glumac je otkrio kako je došlo do saradnje s pomenutim bendom, a podelio je i neke detalje iz privatnog života.

Pročitajte još Igra sudbine – ŠOK! NORA konačno rešila da OTKRIJE SVE! Evo šta NOSI NA DUŠI!

– Samog sebe sam iznenadio što sam pristao da budem u spotu Tropiko benda (smeh). Ovo mi je drugi spot u životu (prvi je „Anđele, moj brate” grupe Van Gog, prim. aut.) i moram priznati da me to veseli. Naravno, za to postoji razlog. Pesma, poezija i gluma su povezane, tako da nije slučajno što su me zvali. Prvo sam hteo da vidim o čemu se radi u pesmi, a kad sam čuo da je pesma o vinu, rekao sam im da nisu ni morali da me pitaju za to, budući da sam proglašen za prvog boema Skadarlije – rekao je glumac za Objektiv kroz smeh.

Pročitajte još ŠOK! Konačno otkriveno! Evo PO KOME je SLOBODA MIĆALOVIĆ dobila IME! Iza svega se krije TUŽNA LJUBAVNA PRIČA! A evo i KOJA!

Petar je podelio i to uz koju pesmu pada u sevdah i šta najviše voli da pije.

Pročitajte još Vojin Ćetković OTKRIVA kada POČINJE snimanje NASTAVKA serije TAJNE VINOVE LOZE i kad STIŽE na TV! EVO šta će biti s dramom KALKANSKI KRUGOVI!

– Idući po mnogim zemljama, pio sam razna pića. Pošto sam sada u poznim godinama i ne pijem često, pre neki dan sam razmišljao: „Šta mi se pije?” Nekako se nametnula šljivovica, budući da je to moj koren i moj DNK. Sećam se, u moju spavaću sobu ulazila je šljivova grana dok sam bio na selu gde sam odrastao, pored Kolašina – rekao je glumac, I dodao:

Pročitajte još FILM I TV na setu serije SLOŽNA BRAĆA – The Nekst Đeneration: Stiže LJUBAVNA PRIČA MUSLIMANA I SRPKINJE! Upoznajemo KEMICINOG SINA!

– Što se tiče pesama, najviše volim stare narodne pesme iz Šumadije, Crne Gore, Vojvodine, ali i Makedonije. Volim moravac ili pesmu „Devojka iz grada”. Kosovske pesme su jako dirljive, a posebno mi se sviđa „Udade se, Jagodo”. Bio sam zapanjen kada sam čuo taj ritam. Od pevača volim Kseniju Cicvarić i Merimu Njegomir

Pročitajte još Iva Štrljić za FILM I TV otkriva SVE o DRUGOJ SEZONI serije IGRA SUDBINE i poručuje: Dijana Erski je ŽENSKI ŠOJIĆ! A evo i zašto!

Glumac se dotakao I saradnje sa Žarkom Lauševićem u novoj seriji.

Pročitajte još HIT! Stefan Buzurović OTKRIVA kada će se snimati NASTAVAK serije ISTINE I LAŽI!

– Snimamo kod Radoša Bajića seriju „Halijard”. Lauš po drugi put u seriji igra mog sina. On mi je bio glumački sin na početku svoje karijere, dok je upisivao akademiju, i evo sad opet u poznim danima. Uvek sam u svom životu, koji je obeležen mnoštvom uloga, želeo da igram jednu ulogu u kojoj neću ništa govoriti – i sada sam je konačno dobio. Glumim dedu koji drži jednu porodicu na okupu i jako sam zahvalan Bajiću što mi je tu ulogu dodelio, a i rekao mi je da, dok je pisao scenario, da je mislio isključivo na mene. Iako sam imao toliko uloga, ova je svakako veliki izazov za mene – završava glumac.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Objektiv

Advertisement