Connect with us

Featured

HIT! KLAN – Glumac Miloš Petrović otkriva sve o svom liku u hit seriji! EVO ko je zapravo KAMILICA!

Published

on

Glumac Miloš Petrović uglavnom je poznat pod nadimkom Trojpec, a za kratko vreme ulogama u pozorištu i televizijskim formatima je osvojio naklonost publike i stručne javnosti. Miloš otkriva da publika rado gleda tv seriju „Klan“ u kojoj oživljava lik Kamilice, zbog koncepta reditelja Bobana Skerlića koji kriminalce predstavlja kao totalne antiheroje.

Pročitajte još ŠOK! Zvezda serije TAJNE VINOVE LOZE doživela neprijatnost na pijaci! Komšije razvezale jezik! EVO o KOME je reč!

U prvoj sezoni tv serije „Klan“ on je uverljivo oživeo lik Kamilice stereotipnog pripadnika kriminalnog miljea na Balkanu, a sada napominje da hit serija ima veliku gledanost jer je reditelj Boban Skerlić zajedno sa glumačkom ekipom predstavio kriminalce kao antiheroje.

Pročitajte još HIT! Glumica Milena Radulović objavila fotografiju svoje najveće podrške! EVO o KOME je reč!

– Kada neko pogleda jednu epizodu ili celu prvu sezonu serije ‘‘Klan“ nikako ne želi da postane kriminalac. Jednostavno ne želi da zaliči na nekog od protagonista serije. Boban Skerlić je pronašao izuzetnu putanju u građenju likova u seriji i pomogao glumcima da se dobro osećaju iako igraju kriminalce – kazao je Petrović za Tanjug Reflektor, piše Telegraf.

Pročitajte još HIT! Glumac Aleksandar Radojičić objavio fotografiju koja je raznežila pratioce! EVO o ČEMU se radi!

Njegov lik, Kamilica, kako kaže, izgrađen je iz iskustava sa ljudima koji su mu prolazili kroz život.

– Od svakog čoveka sam uzeo nešto za Kamilicu. Taj lik nije napisan po životu živog čoveka tako da sam imao dosta slobode u predlozima za oživljavanje Kamilice. Mogu da otkrijem da će moj lik da se razvija ma više neće imati mogućnosti da se razvija – kazao je Petrović.

Pročitajte još Ovi glumci su u braku, a ostvarenja u kojima su zablistali ove godine su šokirala naciju! EVO o KOME je reč!

Prema njegovim rečima Beogradsko dramsko pozorište ispisuje zlatne stranice u svojoj istoriji.

– Došli su značajni reditelji iz inostranstva da režiraju u BDP-u. Diego De Brea nam je otkrio novo pozorište u prestavi “Baal“ jer je zajedno sa glumcima dolazio do rešenja na sceni. Srećan sam što sam deo ansambla Beogradskog dramskog pozorišta – rekao je Petrović.

Foto Printscreen Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Tanjug/Telegraf

Advertisement