Connect with us

Featured

HIT! Glumica Bojana Ordinačev trudna! EVO šta je zvezda serije ISTINE I LAŽI rekla o svom izabraniku!

Published

on

Popularna glumica, zvezda serije „Istine i laži“, Bojana Ordinačev nedavno je otkrila da je u drugom stanju i da će uskoro postati mama. Pre četiri godine, kada joj je po ko zna koji put postavljeno pitanje o roditeljstvu, Bojana Ordinačev je odgovorila:

Pročitajte još HIT! KLAN – Glumac Miloš Petrović otkriva sve o svom liku u hit seriji! EVO ko je zapravo KAMILICA!

– Želim da imam svoje dete i očekujem da će se to i desiti. U životu žurimo da mnoge stvari što pre ostvarimo, a zapravo samo treba pustiti da se same dogode. Mi tu malo možemo da učinimo, zato samo treba da sačekamo najbolje vreme za neke želje. Mislim da će tako biti i sa mnom – rekla je tada glumica, piše Hello.

Pročitajte još ŠOK! Zvezda serije TAJNE VINOVE LOZE doživela neprijatnost na pijaci! Komšije razvezale jezik! EVO o KOME je reč!

Ispostavilo se da je bilo baš tako. Prošle nedelje je, bez ijedne reči, saopštila da će postati mama. Objavila je fotografiju u kupaćem kostimu, koja to jasno potvrđuje. Čitavog dana su se nizale čestitke, od kolega, saradnika, pratilaca.

Pročitajte još HIT! Glumica Milena Radulović objavila fotografiju svoje najveće podrške! EVO o KOME je reč!

Glumica ne voli da govori o privatnom životu, koliko je u tome striktna najbolje govori činjenica da ni posle više od osam godina, koliko je u vezi, nigde ne može da se pročita kako se zove njen dečko i čime se bavi. S druge strane, toliko je ljubazno eskivirala odgovore na pitanja o ljubavi i majčinstvu, da prosto ne možete da se naljutite.

– Sasvim sam normalna devojka, imam normalnog dečka, i mislim da smo kao svaki drugi par. Ništa ja tu ne bih menjala. Sigurno sam i na tom polju napredovala u odnosu na početak. Sa dečkom, pored partnerskog odnosa, negujem i drugarski. Jedno drugom smo zaista porodica.

Pročitajte još Žarko Jokanović u VELIKOM INTERVJUU za FILM I TV otkriva šta nam donosi sutrašnje FINALE i DRUGA SEZONA serije IGRA SUDBINE – Ko preživi OVAJ ŠOK, poželeće da me LINČUJE!

Kada su počele da joj „lete tridesete“, sve češće se čulo pitanje kad će beba. Jednom, kada su joj već uveliko dosadila, rekla je:

– Stvari treba da idu svojim tokom i dešavaju se kad treba da se dese. Priča se da mi je vreme za ovo ili ono, da se udam, da postanem majka, ali ako ljudi to dozvole, ipak bih sama da odredim kada mi je vreme za nešto. Sve u svoje vreme. U životu najmanje toga zavisi od naših želja i očekivanja.

Pročitajte još HIT! Glumac Aleksandar Radojičić objavio fotografiju koja je raznežila pratioce! EVO o ČEMU se radi!

U nekom trenutku priča o venčanju i trudnoći konačno je prestala da bude nezaobilazna u intervjuima, čak su i najveći znatiželjnici odustali prošlog avgusta kada je proslavila četrdeseti rođendan. Nekim ženama koje žele decu u tom trenutku bi uveliko zvonili svi mogući alarmi, ali Bojana nikada nije tako posmatrala godine koje prolaze.

Foto Promo/Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Hello

Advertisement