Connect with us

Top Story

HIT! Glumica Katarina Radivojević otkrila šta misli o Americi! Jedna stvar ju je opasno naljutila!

Published

on

Glumica Katarina Radivojević već neko vreme boravi u Beogradu gde radi na predstavi „Zaboravljene“ koja će biti prikazana u subotu, 10. jula, u okviru festivala „Belef“.

Komad je o ženama koje su ostavile upečatljiv trag u srpskoj istoriji ali koje nisu doživele da se njihovo delo vrednuje na način koje su zaslužile.

Pročitajte još HIT! Glumica Svetlana Ceca Bojković blista od sreće zbog NJEGA! EVO KO je u pitanju!

Katarina je ispričala šta je što ju je povukalo da se upusti u ovaj projekat.

– Nisam doživela holivudsku priču, ali ja volim Ameriku. Volim njihov mentalitet, volim što sam osetila i njene dobre i loše strane jer me je to napravilo drugačijom i boljom osobom. Na kraju krajeva, to je i proširilo moje vidike. Tamo sam i otkrila neke priče o ženama o kojima ćemo govoriti u predstavi „Zaboravljene“ – istakla je poznata glumica.

Pročitajte još Porodila se glumica Milica Janketić! EVO KOJE ime je dala sinu!

– Po mom ličnom utisku, o Milevi Marić Ajnštajn se ponešto i zna, ali se ne zna dovoljno. Pogotovo u belom svetu. Kada sam počela da radim u konzulatu i kada sam shvatila koliko je tih žena i koliko su važne, htela sam da se glas o njima raširi i čuje i van ovih granica. Moja ideja je bila da predstavu prvo igramo na Off-Brodveju, na engleskom, da se čuje koliko je Mileva učestvovala u teoriji relativiteta – kaže Katarina, i dodaje:

Pročitajte još HIT! KO je baba u crnom u filmu KO TO TAMO PEVA? EVO da li je rešena misterija!

– Svakako ćemo to i učiniti čim se pozorišta u Njujorku budu otvorila. Trebalo bi da to bude 14. septembra, ali zbog najava trećeg talasa epidemije, pitanje je da li će i taj rok biti prolongiran.

Katarina je istakla i koliko se naljutila kada je gledala jednu seriju u kojoj se spominje upravo Mileva Marić.

Pročitajte još HIT! Stiže BESA 2! Otkrivamo – Hoće li DARDAN BERIŠA postati DOBAR? Šta nas čeka u nastavku?

– Naljutila sam se kada sam videla u jednoj seriji o genijima na „Nacionalnoj geografiji“ da su Milevu prikazali kao ludu, dosadnu, ljubomornu… Kao osobu koja je na neki način ugnjetavala Ajnštajna – rekla je glumica, i nastavila:

– Malo smo svesni toga koliko je ženama u to vreme bilo teško zbog osude sredine u kojima su živele, a neretko je ta osuda dolazila upravo od strane žena. Žena bi ženi uvek trebalo da pomogne, da pruži ruku i da podrži.

Pročitajte još ŠOK! Miloš Biković opleo po Slobodi Mićalović! EVO ŠTA se desilo!

Na pitanje da li bi iz ove perspektive nešto u svom životu promenila i da li bi ponovo išla „glavom kroz zid“, čuvena Zona je rekla:

– Ne mislim da sam išta radila „glavom kroz zid“. Možda bih se više koncentrisala na evropsku scenu, možda ostala u Moskvi kada sam dobila priliku. Ja sam radila 2008. prvi film i seriju u Rusiji, i tada mi je agentica rekla da ostanem, ali ja sam već bila preseljena u Los Anđeles. Ali, Amerika mi je otvorila nove vidike i ne kajem se.

Pročitajte još KAMIONDŽIJE – Snima se DRUGA SEZONA! Baja u ZATVORU, ŽIĆU izbacuju iz KUĆE! Ali to NIJE SVE!

Poznata glumica ispričala je i da pažljivo bira projekte u kojima će se pojaviti.

– Gradim svoju karijeru birajući projekte u kojima se pojavljujem. Nedavno sam dobila veliki kompliment. Rekli su mi da sam zaštitno lice uspešnih projekata. Gledaćete me uskoro u seriji i filmu „Nečista krv“, čemu se mnogo radujem – rekla je Katarina Radivojević na televiziji K1 u emisiji „Kec ja jedanaest“, prenosi Kurir.

Foto Printscreen Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Blic

Advertisement