Connect with us

Featured

ŠOK! Glumci Milan Marić i Miloš Timotijević u vrućoj GEJ SCENI! Isplivao snimak posle mnogo godina!

Published

on

Nedavno se na internetu pojavio kratki film iz 2012. godine, koji govori o dvojici homoseksualaca iz Srbije, a u ulozi gej para našli su se naši aktuelni filmski i TV zavodnici – glumci Miloš Timotijević i Milan Marić.

Pročitajte još HIT! Glumac Stefan Buzurović oženjen je slavnom voditeljkom, a sestra mu postaje sve popularnija! EVO o ČEMU se radi!

Film je bio prikazan u okviru četvrtog Međunarodnog festivala kvir filma „Merlinka“ kao jedini film domaće produkcije i prema rečima autora Nikole Ljuce, govori o „susretu dva muškarca koji se kriju iza ljuštura koje su preuzeli.“

Pročitajte još HIT! Glumica Milena Radulović objavila fotografiju svoje najveće podrške! EVO o KOME je reč!

Jedne noći u Beogradu sreću se dvojica muškaraca iz različitih sfera, svaki sa svojim traumama i problemima. Jedan od njih je student, a drugi je bivši vojnik. Te večeri zajedno odlaze u stan i tu dolazi do scene seksa između ove dvojice likova, ali do jutra se sve menja.

Pročitajte još HIT! Glumac Aleksandar Radojičić objavio fotografiju koja je raznežila pratioce! EVO o ČEMU se radi!

Film ima tragičan kraj, gde lik vojnika, koga tumači Timotijević, izvršava samoubistvo zbog neuzvraćene emocije od njegovog partnera studenta, koga tumači Marić, koji smatra da je to između njih bio samo seks. Student doživljava šok nakon ove scene i zbunjen odlazi kući, gde živi sa majkom.

Pročitajte još Ovi glumci su u braku, a ostvarenja u kojima su zablistali ove godine su šokirala naciju! EVO o KOME je reč!

Bio je ovo nimalo lak zadatak za dvojicu glumaca, koji inače važe za miljenike žena. Za obojicu je ovo bila prva uloga ovog tipa. Miloš je kasnije imao zapaženiju gej ulogu u filmu „Južni vetar“, ali i u predstavama „Režim ljubavi“ i „Crna kutija“.

Pročitajte još Žarko Jokanović u VELIKOM INTERVJUU za FILM I TV otkriva šta nam donosi sutrašnje FINALE i DRUGA SEZONA serije IGRA SUDBINE – Ko preživi OVAJ ŠOK, poželeće da me LINČUJE!

Pogledajte trejler za film “Narednik”

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Srbija Danas

Advertisement