Connect with us

Featured

ŠOK! KALKANSKI KRUGOVI – OVO niko nije znao! Otkrivena tajna serije! EVO O ČEMU je reč!

Published

on

Ovu domaću seriju su naprečac zavoleli mnogi, što nije veliko iznenađenje, budući da osim što je okupila ekipu sjajnih glumaca, takođe za temu imala i nešto što nam je relativno blisko, a to su razne zabrane, da ne kažemo zakoni, iz prošlosti pod kojima moramo da živimo i dan-danas.

Pročitajte još HIT! Glumica Milica Milša pozirala na mestu na kom je prohodala! EVO KOJE mesto će joj zauvek biti u srcu!

Samo ime serije „Kalkanski krugovi“ je bazirano na stvarnim granicama kojima je obeležavana teritorija na kojoj su se nalazili ljudi koji su imali tu nesreću da obole od gube. Oni bi bili izdvojeni od ostalih i držani su u prostoru koji je bio oivičen živim krečom, koji u fiktivnom Dolu nazivaju Kalkanskim krugovima.

Pročitajte još HIT! JANJIČAR – Reditelj Predrag Antonijević otkrio detalje o liku koji će tumačiti Kristijan Bejl! A EVO da li ćemo u filmu gledati Šeron…

Zanimljivo je da je uloga glavnog protagoniste od početka pisana za Vojina Ćetkovića, tako da se čekalo da završi snimanje serije „Tajne vinove loze“ kako bi odigrao svoju ulogu, piše Espreso.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Espreso

Advertisement