Connect with us

Featured

HIT! JANJIČAR – Reditelj Predrag Antonijević otkrio detalje o liku koji će tumačiti Kristijan Bejl! A EVO da li ćemo u filmu gledati Šeron Stoun!

Published

on

Već uveliko se priča o projektu „Janjičar“ u kojem bi trebalo da glumi i čuveni holivudski glumac Kristijan Bejl. Idejni tvorac ovog filma, režiser Predrag Gaga Antonijević, otkrio je kako teku pregovori sa zvezdom ostvarenja „Betmen: Mračni vitez“, „Američki psiho“, „Ekvilibrijum“, „Mašinista“…

Antonijević je otkrio i koji bi lik igrao Bejl.

Pročitajte još HIT! Glumica Milena Radulović u neviđenom izdanju! EVO o ČEMU je reč!

„Janjičar“ je projekat na kojem radim preko 20 godina i Kristijan je od početka sa mnom na ovom projektu, od nivoa priče pa do današnjeg dana. On kaže da hoće da igra. Ako neće, on će mi to i reći. Opet je kazao da je zainteresovan, ali je uvek pitanje termina sa tim velikim zvezdama – rekao je za Telegraf, i nastavio:

– Ujedno, dok on ne da termin, ne mogu da kažem kada bi počeo snimanje, jer taj termin isključivo zavisi od njega. Do ovog filma mi je izuzetno stalo. To je, po mom mišljenju, najbolje nešto što sam napisao i ja se iskreno nadam da će se to snimiti.

Pročitajte još HIT! Film REALNA PRIČA – Gordan Kičić i Nina Janković dobitnici nagrada na festivalu u Plovdivu! EVO u KOJIM kategorijama!

Režiser je objasnio i šta možemo da očekujemo u filmu:

– Ja bih to mogao da uradim i bez njega, ali to je takva kompleksna uloga da zahteva zaista briljantnog glumca, jer taj lik je nem, on ne govori ni reč u filmu. Izgubio je glas kada su ga kao dete oteli od roditelja i odveli u Istanbul. To je priča kako se on sada kao paša, turski general, vraća da uguši pobunu Srba. I u tom smislu je izuzetno izazovna, a ima i dosta dvoboja i bitaka.

Pročitajte još HIT! Glumica Danica Maksimović zablistala u kupaćem i pokazala da joj godine ne mogu ništa!

– Kompleksan je i težak film i zaista zahteva nekoga njegovog kalibra. Nadajmo se da će konačno i reći kada. Ja se nadam iduće godine, a možda i ne. Videćemo, ali tu smo – dodao je Antonijević.

Budući da se po medijima priča o angažovanju Šeron Stoun u projektu „Janjičar“, Antonijević je o tome dao jasan odgovor.

Pročitajte još HIT! Tanja Bošković i Dubravka Mijatović su seriju SREĆNI LJUDI napustile zbog malog honorara, a EVO ŠTA je o tome rekao reditelj Siniša Pavić!

– Nisam ja još krenuo uopšte u razgovore ni sa jednim drugim glumcem, jer čekam njegov (Kristijanov) termin i čekam njegovo odobrenje. To se sve usklađuje u datom trenutku, pošto tamo nema zadatih vrednosti. Vrednosti su samo one koje su na tržištu. Mi smo vodili razgovore sa više osoba, ali to je nešto što, naravno, kada je on tu, nema ko neće da bude u filmu, je l’, pa ćemo videti ko će biti. O tom, potom… – rekao je režiser.

Foto Printscreen Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Telegraf

Advertisement