Connect with us

FILM

JUŽNI VETAR 2 pred rasprodatom Pulskom arenom! Ovacije za UBRZANJE!

Published

on

Prvo prikazivanje filma “Južni vetar 2: Ubrzanje“ održano je sinoć pred prepunom Pulskom arenom, gde ga je publika dočekala sa ovacijama i oduševljenjem. Prikazivanje na 68. Filmskom festivalu u Puli bilo je ujedno i svetska premijera ovog ostvarenja koje je pre 5 godina oborilo sve rekorde gledanost u Srbiji.

Pročitajte još Festival evropskog filma Palić – izveštaj sa konferencije za medije – 4. festivalski dan

pulski festival

Samo prikazivanje filma pratilo je ogromno interesovanje kako same publike na festivalu, tako i velikog broja regionalnih i svetskih medijskih ekipa.

pulski fest južni vetar 2

Autorska ekipa filma na čelu sa reditelje Milošem Avramovićem i scenaristom Petrom Mihajlovićem i glumcima Milošem Bikovićem, Miodragom Radonjićem, Anastasiom Everall i Nenadom Herakovićem se nakon premijere poklonila pred mnogobrojnom publikom u Pulskoj areni.

Pročitajte još ŠOK! JUŽNI VETAR 2 – Miloš Biković saopštio odluku koja se neće dopasti fanovima! Zbog ovoga neće smeti da se vrati u Srbiju!

“Južni vetar 2: Ubrzanje” je inače jedini film iz Srbije koji je prikazan u okviru glavnog takmičarskog programa u okviru međunarodne selekcije Pulskog festivala.

pulski fest južni vetar 2 biković radonjić

Premijera filma “Južni vetar 2: Ubrzanje“ pred domaćom publikom se očekuje do kraja godine.

Foto Nemanja Miščević

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement