Connect with us

Featured

NOVA ZVEZDA domaćeg filma je ROĐENA! Anđela Jovanović BRILJIRALA kao Tašana u filmu NEČISTA KRV!

Published

on

Piše Jovana VUKAŠINOVIĆ

Anđela Jovanović sigurnim koracima utabava stazu u svojoj glumačkoj karijeri. Od „Vojne akademije“ u liku Cece, preko „Švindlera“ kao Sofija, pa u seriji „Mama i tata se igraju rata“, gde igra instagramerku Danicu, zatim preko Coke u „Radio Milevi“ mlada glumica postaje nezaobilazni deo televizijskih projekata. Ipak, nakon premijere film „Nečista krv – greh predaka“ Anđela Jovanović je kao Tašana uverila gledaoce da je pred njom sjajna filmska karijera i da će publici imati šta kvalitetno da ponudi narednih godina.

Pročitajte još HIT! KAFANA NA BALKANU – Serija o životu Ace Lukasa! EVO KO će igrati glavne uloge i KADA počinje prikazivanje!

Tašana je, kao i većina ženskih likova iz ovog filma, ispred svog vremena. One ne pristaju da budu samo žrtve, već se trude da se izbore u tom izuzetno patrijarhalnom društvu. Ona ima neobuzdani i neiskvareni karakter – opisuje Anđela Jovanović svoj lik. – Ona je u jeku mladosti zatvorena i sputana, jer je ostala udovica, ali ona želi da živi i da diše punim plućima. Pokušava  da odoli svim tim palanačkim i strogim shvatanjima. Film je veoma važan, jer pored toga što opisuje vreme u kojem je ona živela, publika će ga razumeti zbog mentaliteta našeg podneblja.

Pročitajte još HIT! UBICE MOG OCA – Miša Zvornik je preživeo? Glumac Bane Tomašević otkriva istinu!

Prema Anđelinim rečima, svako ko pogleda film osetiće povezanost sa likovima, a njegova vrednost je to što su u filmu predstavljeni ljudi od krvi i mesa. Likovi su preslikani iz dela Bore Stankovića na osnovu kojih je nastao scenario iz pera Vojislava Nanovića, a koji je adaptirala Milena Marković.

Pročitajte još HIT! Snima se film o Marini Tucaković! EVO KO će glumiti najveću hitmejkerku na Balkanu!

I zaista, nakon svetske premijere filma „Nečista krv – greh predaka“ u režiji Milutina Petrovića na Palićkom filmskom festivalu, Anđela je od gledalaca dobila gromoglasan aplauz. U publici su se čuli komentari da je domaća kinematografija dobila novu, pravu zvezdu pred kojom je odlična karijera.

– Veoma mi prijaju komplimenti na račun Tašane, jer se ovom poslu, koji volim, dajem do srži – iskrena je bila Anđela Jovanović.

Bioskopski život ovog filma počinje 26. avgusta kod nas, istovremeno film će biti prikazivan i u regionu, a distribuciju ovog filmskog ostvarenja produkcija „This and That“ planira i za mnoga strana tržišta.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement