Connect with us

Featured

HIT! TAJNA VINOVE LOZE – Počinje snimanje druge sezone! EVO ŠTA nas čeka u nastavku serije i KO igra nove likove!

Published

on

Danas počinje snimanje druge sezone serije „Tajna vinove loze“, a u nastavku će glavnog negativca igrati Nikola Kojo, dok će njegovu ženu tumačiti hrvatska glumica Nataša Janjić Medančić.

Pročitajte još ŠOK! Glumci Miloš Biković i Brankica Sebastijanović nisu bili intimni dok su bili u vezi! EVO i ZAŠTO!

Kojo se, podsetimo, pojavio u poslednjoj epizodi prve sezone, a u novim će glavnoj junakinji Veri Smiljanić (Sloboda Mićalović) pokušati da zagorča život. On igra opasnog kriminalca koji će pokušati da pomogne Jeleni Tomović (Milica Zarić) da se osveti svom nevernom mužu Vuku Tomanoviću (Vojin Ćetković). Ljubav između Vuka i Vere nailazi na mnogo prepreka, jer on ne može da se razvede.

Nikola Kojo i Nataša Janjić će, kako se navodi, deo scena snimati u vili na Dedinju, koja je iznajmljena za potrebe snimanja, ali i u vinogradima u Subotici i Negotinu.

Pročitajte još HIT! Glumica Olja Lević ima sestru koja je prava lepotica! EVO KAKO izgleda!

– Radujem se povratku na posao, nakon dvoje dece, porodiljskog odsustva, karantina i svega što nas je zaustavilo na neko vreme. „Tajne vinove loze“ će biti i moj prvi službeni angažman i poseta Beogradu. Uzbuđena sam, dakle, na više nivoa. Uloga je velika i glumačka ekipa koju poznajem, i ona koju ću tek da upoznam, su odlične i nadam se da ćemo lepo sarađivati – kaže Nataša Janjić Medančić za Kurir.

Hrvatska glumica nije nepoznata našoj publici. Igrala je u filmovima Srđana Dragojevića „Sveti Georgije ubiva aždahu“ i „Atomski zdesna“.

Pročitajte još HIT! Glumica Svetlana Bojković otkriva da li je neko od kolega podseća na nju iz mladosti i DA LI se poistovećuje sa likovima koje…

Drugu sezonu ponovo radi „Metro produkcija“ u saradnji sa Telekomom Srbija, a snimanje će trajati do oktobra. Literarni predložak za seriju „Tajna vinove loze“ nastao je iz pera spisateljice Mirjane Bobić Mojsilović. Svako veče na RTS i Superstar kanalu ovu seriju gledalo je više od milion i po ljudi.

Pročitajte još HIT! Glumica Seka Sablić otkrila čega se najviše plaši! A EVO KAKO se slaže sa Cecom Bojković i KO je za nju najbolji komičar!

U novim epizodama otkrićemo Verino poreklo. Ona je dete koje nema roditelje, pa će publika saznati kako je došla do Negotina. Zanimljivo je da će njenu majku, koja se pojavljuje u flešbekovima, igrati Dragana Mićalović, mlađa sestra Slobode Mićalović.

U nastavku od starih junaka ostaju Vanja Nenadić, Dragan Dragi Petrović, Anita Mančić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Luka Grbić, Jovo Maksić i drugi. Drugu sezonu će kao reditelji potpisati Ana Marija Rosi i Gorčin Stojanović.

Foto Promo/Instagram nanulananula

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Kurir

Advertisement