Connect with us

Featured

HIT! Glumac Danijel Krejg snima u Beogradu! EVO ŠTA donosi nastavak filma NOŽ U LEĐA i SA KIM igra čuveni AGENT 007!

Published

on

Engleski glumac Danijel Krejg snimio je juče svoje prve scene u filmu „Nož u leđa“. Velika zvezda izašla je iz svog smeštaja u centru Beograda oko 11 sati i uputila se na set u zatamnjenim kolima.

Čuvenog agenta 007 dobro čuvaju od foto-reportera i novinara u poznatom hotelu, gde boravi već četiri dana. Ovo ostvarenje potpisuje Rajan Džonson, koji je već jednom boravio u Beogradu, kad je snimao film „Braća Blum“.

Pročitajte još HIT! Jugoslava Drašković otkrila ko joj je najveća podrška! EVO KAKO izgleda ćerka popularne glumice!

Prvi deo snimljen je za 40 miliona dolara, a kako piše sajt Dedlajn, za drugi i treći deo budžet će biti čak 450 miliona dolara i biće emitovan na Netfliksu. Zanimljivo je da je ekipa za lokaciju izabrala jedan objekat u Krnjači na Pančevačkom putu, koji je preuređen za potrebe snimanja.

– Velike produkcije snimaju tamo gde im odgovara zbog uslova i lokacija. Beograd i Srbija se vraćaju na tu mapu i ponovo zauzimaju pozicije koje je nekad držala kinematografija SFRJ. Početkom devedesetih zbog sankcija nismo mogli da radimo i taj period su iskoristile susedne zemlje, pre svih Bugarska i Mađarska, da pokrenu svoje filmske studije i laboratorije. Kao što su i njihove avio-kompanije preuzele deo tržiša i linija JAT – kaže za Kurir filmski kritičar i gradski sekretar za kulturu Grada Beograda Ivan Karl, i dodaje:

Pročitajte još ŠOK! Nakon što je Arina Vološina iznela optužbe na račun Miloša Bikovića, još jedna bivša devojka oplela po glumcu! A EVO ŠTA on kaže!

Sada se stvari okreću u našu koristi, ne same od sebe, već kao rezultat rada velikog broja kolega iz filmske branše i značajne podrške državne administracije.

Krejg je našoj publici najpoznatiji po ulozi Džejmsa Bonda. Iako detalji zapleta ovog ostvarenja još uvek nisu otkriveni, zvanično je da se on vraća ulozi privatnog detektiva Benoe Blanka.

Pročitajte još ŠOK! Bivša devojka Miloša Bikovića iznela strašne optužbe na račun popularnog glumca! EVO ŠTA je sve rekla Arina Vološina!

„Nož u leđa“ je detektivska priča u maniru Agate Kristi i više podseća na Poaroa nego na Bonda. Ovaj detektiv je Amerikanac i koristi mozak, a ne gedžete i pesnice. Možda zato Krejg i ide o tom pravcu, da se udalji od Bonda, a istovremeno ušuška u novoj lukrativnoj franšizi, jer će snimati bar još jedan nastavak. Krejg će za publiku, naravno, ostati agent 007, posebno jer je poput Mura i Konerija dugo igrao tu ulogu, preko 15 godina, pa je Bond za čitavu generaciju fanova – smatra Karl.

Krejg snima za Netliks i njegov novi film verovatna nećemo videti u bioskopu, dok je prava na Bonda kupio Amazon.

Pročitajte još HIT! Glumac Marko Janketić otkriva šta mu je donela uloga u seriji UBICE MOG OCA! A EVO i o ČEMU je maštao kao dečak!

– To je simbolično slika i prilika vremena u kom filmska industrija pokušava da preživi novu tehničku, u stvari multimedijalnu revoluciju. Ako producenti Bonda, porodica Brokoli, ostanu dosledni i odbrane bioskop kao primarno mesto distribucije franšize, onda će i ostali autori, producenti i studiji slediti taj primer – zaključuje Karl.

Filmska ekipa će u Srbiji boraviti narednih devet nedelja, a pored Krejga u filmu igraju Kejt Hadson, Edvard Norton, Dejv Batista, Itan Hok i Lesli Odom Džunior, ali njihove role još uvek nisu poznate.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Kurir

Advertisement