Connect with us

Featured

HIT! Glumac Milan Marić otkrio da redovno ide na preglede! A EVO KAKO reaguje na komplimente i ŠTA ga spušta na zemlju!

Published

on

Da mladi često ne vode računa, niti razmišljaju o svom zdravlju, priznao je i glumac Milan Marić, koji ističe da je bitno osluškivati svoje telo. Takođe, istakao je i da je neophodna briga kako o fizičkom, tako i psihičkom zdravlju.

Pročitajte još HIT! Glumac Danijel Krejg snima u Beogradu! EVO ŠTA donosi nastavak filma NOŽ U LEĐA i SA KIM igra čuveni AGENT 007!

– Ukoliko se ne suočavate sa nekom bolešću, odlika mladog čoveka jeste da o zdravlju uopšte ne razmišlja, da misli da je ono neustrašiv izvor, reka koja konstantno teče istim tokom, da može sve. Sazrevajući, shvatite da to i nije baš tako – kaže glumac za Gloriju i nastavlja:

– Ako uzmemo u obzir gde i kako živimo, intenzitet informacija koje konstantno primamo, stres, vreme koje je nesigurno, turbulentno, blage anksioznosti koje se javljaju na svakodnevnom nivou, moramo se zapitati kako da produžimo osećaj zdravlja i zaštitimo se od svega što je duže moguće, a da ipak ne živimo krijući se od svega toga.

Pročitajte još HIT! Jugoslava Drašković otkrila ko joj je najveća podrška! EVO KAKO izgleda ćerka popularne glumice!

– Bitno je osluškivati svoje telo i otići jednom godišnje na sistematske preglede. To nije ništa strašno, nepohodno je, kao briga o psihičkom zdavlju – rekao je glumac, a na pitanje da li ide kod psihoterapeuta kratko je odgovorio:

– Idem.

Marić je govorio i o tome kako reaguje na komentare poput onih da je najbolji srpski glumac, ali i najpoželjniji muškarac.

Pročitajte još ŠOK! Nakon što je Arina Vološina iznela optužbe na račun Miloša Bikovića, još jedna bivša devojka oplela po glumcu! A EVO ŠTA on kaže!

– Mislim da je teško proceniti ko je najbolji u nečemu, ako ne postoji jasan kriterijum za to. Naravno da prija kada čujete tako nešto i tada puštam da „proradi“ onaj zdrav deo ega. Volim da čujem kompliment, ali i konstruktivnu kritiku. Tu mislim na kritiku koja nije banalna, glupa, koja ima dobronamernu pozadinu – kaže Milan, i dodaje:

– Postoje ljudi koje žele samo da izgovore nešto loše i na to se ne obazirem, ali dobre argumentovane kritike uvek slušam. Znam i da ih dam, ali sam duplo više kritičan prema sebi nego prema drugima.

Pročitajte još ŠOK! Bivša devojka Miloša Bikovića iznela strašne optužbe na račun popularnog glumca! EVO ŠTA je sve rekla Arina Vološina!

Na pitanje šta ga spusti na zemlju kada uzleti, Milan Marić je za pomenuti magazin rekao:

– Prijatelji, roditelji, teparija, miks svega. Morate da imate zdravu bazu – prenosi Blic.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Gloria/Blic

Advertisement