Connect with us

Top Story

HIT! Glumica Anja Alač otkriva KAKO je majci, slavnoj glumici Vesni Čipčić, saopštila da će postati baka!

Published

on

Glumica Anja Alač, koja je u martu za Mondo potvrdila da je u drugom stanju, ušla je u osmi mesec trudnoće i usporila tempo.

Ćerka Vesne Čipčić će u septembru na svet doneti dečaka, kojeg čeka s arhitektom i uličnim umetnikom Andrejom Josifovskim, a iako nerado priča o privatnom životu sada je bila otvorena po pitanju trudnoće, ali i priznala da je nestrpljiva.

Pročitajte još HIT! Glumac Mima Karadžić opleo po učesnicima rijalitija! A i EVO ŠTA KAŽE o ulogama u serijama BESA i DINASTIJA!

– Nestrpljenje osećam tokom cele trudniće jer je ovo period kada žena više brine, pogotovo kada čeka prvo dete. No, što se samog porođaja tiče, ne žuri mi se. Biće kada bude trebalo – rekla je glumica i priznala da li su joj česte promene raspoloženja:

– Činjenica je da bavljenjem glumom na neki način od nas zahteva sposobnost brze promene raspoloženja. Na Akademiji su nas između ostalog, učili da ‘hendlujemo’ takve situacije. Trudnoća je izazov za ženu koja je, kao ja, po prirodi vrlo osetljiva, jer ovo je period posebene ranjivosti i otvorenosti za doživljaje svake vrste. Pratim svoje sentimente i priznajem da se drugo stanje s razlogom zove tako. Sve deluje isto, ali s promenom perspektive koju trudnoća podrazumeva zapravo je sve drugačije.

Pročitajte još HIT! Miloš Biković uživa na moru sa Jelisavetom Orašanin i Milošem Teodosićem! EVO GDE se nalaze!

Šarmantna glumica priznala je da je priželjkivala da dobije sina.

– Možda je takva posmisao bila bliska, jer imam sedam godina mlađeg brata, ali najveća istina je u onoj narodnoj: ‘Samo neka je živo i zdravo’. U pitanju je bila čista intuicija – izjavila je za „Hello“.

Pročitajte još HIT! Glumac Milan Marić otkriva KOG akcionog heroja bi voleo da glumi! A EVO i ŠTA ga nervira i ŠTA misli o muškarcima koji…

Mediji su ranije preneli da je majci Vesni Čipčić, saopštila da će postati baka tako što joj je rekla da je dobitnica nagrade kakvu nikada do sada nije dobila, što je Anja sada i potvrdila.

– Bio je to duhovit trenutak u kome smo vest podelili s mamom. Ona je, naravno, bila veoma srećna. Zanimljivije je kada vest dobije duhovitu formu, a ne da sve bude ozbiljno i klasično – rekla je Anja Alač.

Foto Printscreen Instagram anja_alac

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Mondo/Hello

Advertisement