Connect with us

Featured

HIT! Glumac Milan Marić otkriva KOG akcionog heroja bi voleo da glumi! A EVO i ŠTA ga nervira i ŠTA misli o muškarcima koji nose suknje!

Published

on

Posle četiri-pet godina konstantnog rada, glumac Milan Marić ugrabio je ovog leta desetak dana za odmor. Završetak snimanja druge sezone serije “Besa”, kao i kraj pozorišne sezone, ispostavio se kao pravi trenutak da nakratko napusti Beograd.

Pročitajte još HIT! Svetlana Bojković otkriva KAKO je izabrala glumu! A EVO i DA LI gleda ono što snimi i ŠTA kaže o kolegama Marku Janketiću…

– Pravi odmor nisam imao četiri ili pet godina. Često sam spajao slobodne sa snimajućim danima, ili sam, kad sam negde igrao predstavu, ostajao tamo dan-dva da se odmorim. Ali to nije odmor, i dalje vam je glava na poslu, ne možete da se opustite, da ugasite telefon i zaboravite na sve. Sad sam konačno bio na pravom odmoru i shvatio sam zašto to ima smisla – kaže Milan.

Glumac ističe da voli da ode na selo.

– Imam i svoje, ali uživam da istražujem salaše po Vojvodini i razna sela po Srbiji, to mi je veoma zanimljivo.

Pročitajte još HIT! Glumica Ljiljana Blagojević otkriva da stranke i klanovi određuju koji scenario će biti prihvaćen! A EVO i da li žali za nečim!

Na pitanje bavi li se sportom, kaže:

– U osnovnoj i srednjoj školi sam trenirao fudbal, odbojku i plivanje, a sada se trudim da idem u teretanu kad god mogu. Nekad sa trenerom radim samo kardio vežbe, nekad je to samo istezanje. Slušam svoje telo, ne forsiram ništa.

Glumac kaže da prati sport na televiziji.

Pročitajte još HIT! Kejt Hadson snima film u Beogradu! EVO KAKO se američka glumica provodi u srpskoj prestonici!

– Najviše volim fudbal, to je moja prva ljubav. Ali pratim i odbojku, košarku, tenis.

Milan se dotakao i Novaka Đokovića.

– Novak je, i zvanično, najbolji teniser na svetu. Pratim ga od 2010. i zanimljiva mi je njegova fizička i mentalna transformacija. Uživam da gledam njegovu psihološku igru – kako se nosi u trenucima kad ruka prestane da ga sluša, kako se ponaša kad gubi, šta radi u situacijama kad bi većina nas izgubila živce, šta radi kad izgubi živce, kako se vraća u igru, kako se ponaša posle poraza, a kako nakon pobede. Đoković je vrhunski sportista – kaže glumac i otkriva da li se nervira kad publika ne navija za njega:

Pročitajte još HIT! DINASTIJA – Glumac Aleksandar Radojičić otkriva sve o liku koji igra u srpskoj verziji serije! A EVO i ŠTA kaže o snimanju ljubavnih…

– Naravno da se iznerviram, ali verujem da ljudi navijaju protiv njega jer je najbolji i iz neke želje za senzacijom – ne bi li ga pobedio neko slabiji, ko nije favorit. Mislim da ne shvataju da je kod njega najnezgodnije kada mu proradi inat, što je već dovoljno puta pokazao.

Otkriva da mu je teško kad naša reprezentacija gubi u nekom sportu.

– Znam da budem srčan dok navijam, a obožavam da idem na utakmice. Nemam problem kad tim dobro igra, pa izgubi – to je deo sporta, ne možete samo da pobeđujete, ali kad vidim da neko ne želi da bude na terenu, a tu je, tad umem da budem ljut. Gubim živce i kad primetim da sudija nije korektan – kaže Milan, i dodaje da se mnogo puta dogodilo da naša reprezentacija igra neku bitnu utakmicu a da on u tom trenutku igrate predstavu:

Pročitajte još HIT! Glumac Stevan Piale je suprugu Unu upoznao na neobičan način! A EVO i KAKO ju je zaprosio!

– Onda igram predstavu, pa otrčim iza kulisa da gledam utakmicu, pa se vratim na scenu.

Ne prati modu, ali ima omiljene dizajnere:

– To su Tom Ford, čije filmove volim, Armani i brend Hugo Boss.

Pročitajte još HIT! Glumice Olja Lević i Matea Milosavljević se u seriji IGRA SUDBINE ne podnose, a u stvarnom životu su kume! EVO o ČEMU je…

Odlika dobrog stila kod muškarca su, kako kaže, kvalitetan kaiš, sat i cipele, a ističe da se njegov stil oblačenja nije menjao ni razvijao.

– I dalje “furam” isti stil, ponekad napravim izlet u nepoznato, ali više na nagovor drugih nego zbog svoje potrebe. Volim fine stvari i da vidim lepo obučene ljude, uvek mi je zanimljivo kad uočim kako se kroz nečiji stil reflektuje njegov doživljaj sveta. Kad se oblačim za priliku koja zahteva dres kod, važno mi je da mi bude prijatno u onome što nosim. Da me ne steže, ne koči, ne sputava u kretanju. Izbegavam demonstraciju stavova kroz odeću i ne dopada mi se kad to drugi rade – kaže Milan.

U poslednje vreme sve više njegovih muških kolega nosi haljine na crvenom tepihu.

Pročitajte još ŠOK! Slavna glumica Mira Banjac otkriva da je htela da izvrši samoubistvo! EVO i ZBOG čega!

– Nisu otkrili ništa novo, toga je već bilo u istoriji. Visoka moda, kao umetnost, voli da se poigrava i sa tim stvarima i nemam ništa protiv toga – kaže glumac.

Glumac kaže da ne skuplja modne komade ni knjige.

– Volim da čitam, ali ne mogu reći da sam kolekcionar, pogotovo ne nekih retkih izdanja – kaže Milan i dodaje da njegova biblioteka izgleda “mešano, i pomalo haotično”.

Pročitajte još HIT! Glumac Petar Strugar pokreće biznis! A EVO ŠTA kaže o ljudima koji imaju predrasude o njemu!

Otkriva da ne svira nijedan instrument, ali bi voleo da nauči, iako, kako kaže, misli da je gluv za to, a na pitanje da li mu je bilo teže da igra ruskog pisca Sergeja Dovlatova ili Tomu Zdravkovića, kaže:

– Bilo je podjednako teško i lepo oba puta, ali drugačije.

O tome da li je pronašao neke sličnosti među njima, kaže:

Pročitajte još HIT! Glumac Ivan Jevtović igra u filmovima svojih studenata! EVO ŠTA donose filmovi ETIKETA i OD NIRVANE DO SILVANE!

– Možda neku vrstu mraka koju su nosili u sebi, tu je i sklonost ka alkoholu, ali u pitanju su totalno drugačiji tipovi ličnosti. Različite su ih stvari “ložile”, drugačije su razmišljali o životu, a opet, na neki način i slično.

Na pitanje kako se osećao kad je završio snimanje “Tome”, kaže:

– Kad završite snimanje jedne tako velike uloge, kad zvoni za kraj časa, proživljavate miks raznih osećaja. Mi smo pokrili trideset godina Tominog života, snimanje je trajalo šest-sedam meseci, pripreme su bile duge… Stvorite ceo jedan život, usvojite način razmišljanja neke osobe, sa novim emocijama dolazite kući nakon snimanja, a onda na kraju, kad neko kaže rez, vi sve to treba da pustite.

Pročitajte još HIT! NEČISTA KRV – GREH PREDAKA – Katarina Radivojević otkriva sve o liku koji igra u filmu! EVO ŠTA popularna glumica kaže o Coni!

– Srećan sam što sam radio sa svim tim divnim ljudima, što sam snimao film o takvom čoveku, ali umesto olakšanja što je sve to gotovo, osećam izvesnu žalost. Uložio sam jedan deo sebe u sve to, a onda sam taj deo ostavio tamo negde i znam da više nikad neću doći u dodir sa njim. Čudan osećaj – dodaje Milan.

Kad nije zadovoljan urađenim poslom, kako kaže, teško mu je da to pusti.

– Ako nisam zadovoljan, trudim se da uvidim šta se tačno desilo, da li sam napravio neku grešku – uvek prvo krenem od sebe. Objektivan sam jer mislim da je mnogo važno da u ovom poslu koji je vezan za ego i emocije napravite zdravu distancu i iskreno kažete šta ne valja. Ne smete da lažete sebe – iskren je glumac.

Pročitajte još HIT! VOJNA AKADEMIJA – Glumac Bojan Perić otkriva ZBOG ČEGA žali! EVO o ČEMU je reč!

Na pitanje kog akcionog heroja bi voleo da odigra, kaže:

Betmena.

Dotakao se i planova.

Pročitajte još HIT! Glumac Nikola Kent otišao je iz Srbije i ostvario AMERIČKI SAN, a sada igra u filmu HEROJI HALIJARDA! EVO ŠTA kaže o tome!

– Završio sam drugu sezonu “Bese” i krećem sa snimanjem “Državnog službenika”. Počeo sam da radim na pozorišnoj predstavi “Te noći sam je video” u režiji Janeza Pipana, po romanu Draga Jančara. U pitanju je koprodukcija Jugoslovenskog dramskog pozorišta, SNG-a iz Maribora i Burg teatra iz Beča – kaže Milan.

 O tome kako vidi sebe za deset godina, glumac odgovara:

– Želeo bih da ostanem neiskvaren, da zbog svih problema, haosa, ljudi, ne izgubim dečju nežnost i ranjivost. Da ne dozvolim da, što može da bude moj zadatak u narednih deset godina, mnome ovladaju frustracije. 

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Gloria

Advertisement