Connect with us

Featured

JUŽNI VETAR 2: UBRZANJE stiže u SRBIJU! Premijera u VRNJAČKOJ BANJI!

Published

on

Nakon uspešne svetske premijere na festivalu u Puli, mnogobrojna publika u Srbiji imaće mogućnost da među prvima vidi “Južni vetar 2 – Ubrzanje” i to 13.08. na Festivalu filmskog scenaria u Vrnjačkoj Banji, a odmah sutradan na humanitarnoj projekciji u Nišu.

Pročitajte još HIT! NEČISTA KRV – GREH PREDAKA! Glumica Katarina Radivojević opisala svoju junakinju iz filma! EVO KO je Cona!

Ekipa filma predvodjena rediteljem Milošem Avramovićem na prvom mestu želi da se oduži publici u Srbiji, ali ujedno i da prikupi sredstva za svog kolegu Uroša Mladenovića koji se bori sa teškom bolesti.

Pročitajte još Igra sudbine DRUGA SEZONA: Sledi NAJVEĆI ŠOK! UNA UMIRE?! A evo i KO ĆE JE UBITI! I ZAŠTO! Iznenadićete se!

Karte za projekciju u Nišu rekordno su rasprodate za samo nekoliko sati, a sav prikupljen novac biće prosledjen za Urošev oporavak.

Pročitajte još TAJNE VINOVE LOZE druga sezona – OVO SU SVI NOVI LIKOVI KOJI NAS OČEKUJU u nastavku! Zbog JEDNOG ćete POSEBNO POLUDETI! A evo i o KOME JE REČ!

“Ubrzanje” je nastavak blokbaster sage Južni vetar,čiji je prvi deo pogledalo više od milion gledalaca. I u ovom delu moći ćemo da uživamo u rolama Miloša Bikovića, Miodraga Radonjića, Jovane Stojiljković, Predraga Mikija Manojlovića, ali i medjunarodnih zvezda Anastasije Everall, Marijana Valeva i Zaharija Baharova.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement