Connect with us

Top Story

HIT! Glumica zahvaljujući seriji VOJNA AKADEMIJA upoznala porodicu! EVO o KOME je reč!

Published

on

Glumica i instruktorka joge, Baja Bague Namkose obnovila je kontakt sa porodicom kada je posetila Centralnoafričku Republiku i to sve zahvaljujući seriji „Vojna Akademija“.

Naime, Baja Namkose pokazala se u glumačkim vodama u seriji „Vojna akademija“, ne sluteći koliko će joj ovaj angažman promeniti život.

Pročitajte još ŠOK! IGRA SUDBINE – Glumica Dragana Mićalović otkrila veliku tajnu! EVO o ČEMU je reč!

Serija o vojnim oficirima i kadetima, u kojoj je Baja igrala lik oficirke Larise,pomogla joj je da stupi u kontakt sa svojom porodicom u Centralnoafričko Republici.

– Moj tata je došao u Srbiju iz Centralnoafričke Republike da studira, ostao je ovde i potpuno prekinuo kontakt sa celom familijom u Africi, tako da ja nikakav kontakt nisam imala sa njima. Na snimanju je jedan moj dragi kolega stavio fotografiju na Fejsbuk sa lokacijom Centralnoafrička Republika Bangi. Meni su prijatelji počeli da čestitaju što sam konačno uspela da stupim u kontakt s rodbinom. Bilo mi je jako neprijatno… – ispričala je Baja i otkrila da se potom dogodilo upravo to, piše Objektiv.

Pročitajte još ŠOK! Glumac Milan Lane Gutović hitno primljen na VMA! EVO o ČEMU je reč!

– A onda je moja rođena tetka sa tatine strane videla tu sliku. Usledio je poziv koji me je jako obradovao. Spojili smo se i zbog “Vojne akademije” sam našla rodbinu – rekla je Baja, prenosi Republika.rs.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Objektiv/Republika.rs

Advertisement