Connect with us

Featured

HIT! JUŽNI VETAR 2: UBRZANJE – Glumac Miodrag Radonjić otkrio po čemu se drugi deo razlikuje od prvog i ŠTA se dešava sa Baćom!

Published

on

Popularni glumac pojavio se na Festivalu filmskog scenarija u Vrnjačkoj banji, kako bi sa kolegama premijerno pogeldao film pred srpskom publikom.

Glumac kaže da nema tremu nego pozitivno iščekivanje i radoznalost kako će publika da reaguje, a progovorio je o razlici filma između prvog i drugog dela.

Pročitajte još HIT! Glumac Marko Vasiljević otkriva ŠTA nas čeka u nastavku serije UBICE MOG OCA! A EVO i ŠTA je tajna uspeha serije TAJNE VINOVE…

– Razlikuje se po mnogo čemu. ”Južni vetar 2” je zaista nezavistan film, drugačiji. Koji ima drugačiji autorski pečat. Produkciono mnogo više iznad prvog dela, u svakom elementu smo se trudili da dignemo lestvicu na gore – rekao je Radonjić za portal Republika.rs. 

Miodrag se osvrnuo i na ulogu Baće u nastavku „Južni vetar – Ubrzanje“, koja ga je proslavila u filmskom svetu.

Pročitajte još HIT! NEČISTA KRV – GREH PREDAKA – Glumac Nedim Nezirović otkriva detalje sa snimanja filma! A EVO ŠTA mu je bio najveći izazov!

Baća je još malo ubrzaniji, kao što i sam film kaže. Krenuli smo malo od spoljašnjosti pa je promenio i izgled i frizuru. On nastavlja da napreduje u svom poslu i životu – kaže glumac.

Miodrag  je za potrebe filma morao da promeni boju kose, što mu nije teško palo.

Pročitajte još HIT! Glumica Mirjana Karanović blista u sedmoj deceniji! EVO ŠTA je tajna njenog izgleda!

– Uvek volim izazove, neke fizičke transformacije tako da sam to primio veoma pozitivno – kaže Radonjić.

Glumac je ispričao i anegdotu vezano za starijeg gospodina, koga su on i njegov kolega Miloš Biković poveli na žurku posle festivala u Puli.

Pročitajte još HIT! Glumica Jelena Čvorović je sa 15 godina imala sudbinski susret! EVO ŠTA se desilo Kasandri iz PORODIČNOG BLAGA!

Naime, taj gospodin je poklonio vino Bikoviću, i pošao sa njima na žurku, međutim, kad su stigli do mesta gde se održavala žurka, on više nije koristio štap, nego je normalno hodao.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Republika.rs

Advertisement