Connect with us

Featured

HIT! TAJNE VINOVE LOZE – Glumica Vanja Nenadić otkriva ŠTA čeka Anju Tomović u nastavku serije! A EVO KAKVE situacije su joj se dešavale sa Slobodom Mićalović na setu!

Published

on

Glumicu Vanju Nenadić publika je zavolela u jednoj od njenih prvih uloga na malim ekranima, u seriji „Biser Bojane“, a ubrzo su usledile i zapažene role u „Tajkunu“ i „Tajnama vinove loze“.

Dok otkriva šta u ovoj poslednjoj čeka njenu junakinju Anju Tomović, mlada dramska umetnica, koja je u protekloj sezoni postala član Beogradskog dramskog pozorišta, za TV Ekran priča i o tome kako provodi leto.

Snima se nastavak serije „Tajne vinove loze“.

Pročitajte još HIT! Glumac Slaven Došlo otkriva KAKVU ulogu priželjkuje! A EVO i ŠTA misli o upoznavanju preko društvenih mreža!

– Moj lik je neminovno doživeo neke promene, pod pritiskom pod kojim je bila na završetku prve sezone. Sada je odlučila da okrene drugu stranicu. Jedva čekam da se opet upustim u tu avanturu kaže Vanja, i dodaje da, iako je očekivala dobar prijem kod publike zbog dobre glumačke ekipe, gledaoci su primili seriju mnogo iznad nekih njenih očekivanja.

Vanja otkriva kako je gradila lik Anje Tomović.

Anju sam gradila iz sebe. Ona mi jeste bliska po karakteru, bar u prvoj sezoni je bila. Mislim da je to devojka sa kojom može dosta studenata da se poistoveti – u smislu, kada završimo fakultet pa želimo sve i odmah, vrlo ambiciozno se upuštamo u život dok nas ne upozna sa raznim preprekama. Mogla sam da se poistovetim sa Anjom u raznim situacijama – kaže glumica i odgovara da li voli vino kao njena junakinja:

Pročitajte još HIT! Glumica Milena Dravić doživela je veliku neprijatnost na početku karijere, a šokantnu istinu otkriće pedeset godina kasnije! EVO o ČEMU je reč!

– Volim vino, pogotovo u poslednje vreme ga više pijem. Omiljena su mi ona slađa. Vrsni poznavaoci vina bi rekli da njega vole oni koji ne poznaju vino. Volim muskat i malvaziju, a volim i roze – pogotovo u letnjim danima.

Na pitanje da li joj je teže pao tempo rada na telenoveli, broj scena, učenje teksta ili same okolnosti, glumica kaže:

– Okolnosti su svakako teže pale i mislim da će taj period svim ljudima ostati u lošem sećanju. Hvala Bogu da smo ovo radili, nekoliko puta sam rekla da je to držalo moj zdrav razum. Tempo rada, broj scena i tekst su bili teški u smislu novog izazova za mene, jer tako nisam nikada radila i to je ozbiljan glumački trening – pogotovo za mladog glumca. Ali i vrlo plodonosno za mene.

Pročitajte još Glumica Sloboda Mićalović objavom na Instagramu dirnula pratioce! EVO o ČEMU je reč!

Vanja kaže da ne pamti anegdote, ali da je bila veoma lepa atmosfera na snimanju:

Boba i ja smo dosta smešljive po prirodi, tako da se neretko dešavalo da se zasmejemo u kadru – pa tu onda nema kraja.

O tome šta seriju „Tajkun“ izdvaja od njenih dosadašnjih poslova, glumica kaže:

Pročitajte još ŠOK! IGRA SUDBINE – Otkriveni detalji druge sezone serije! Ada je IPAK mrtva?

– Seriju izdvaja jedna ozbiljna produkcija i originalni, novi vizuelni identitet. Zaista mi je bilo posebno iskustvo u tom smislu – najviše u produkcionom, jer smo se bavili detaljima. To nije baš česta praksa. Za sve nas je to vrlo inspirativno. U nastavku se nadam da će Sara imati više prostora, njena priča bi trebalo tek da se ispriča. U prvoj sezoni je ona devojka iz pozadine, za koju ne znamo ni ko je ni šta je, verujem da će u drugoj sezoni to biti objašnjeno.

Vanja se dotakla i lika Lole iz serije “Biser Bojane”:

Lola mi je omiljeni lik, jer mi je prva stvar koju sam radila. Obožavala sam i kako je napisana – jer je duhovita, šarmantna. To što je Crnogorka mi je bilo posebno uzbudljivo da savladam. Zatim sam dobila i moju prvu nagradu u Nišu na festivalu, to je jedan pun paket.

Pročitajte još HIT! JUŽNI VETAR 2: UBRZANJE – Glumac Miodrag Radonjić otkrio po čemu se drugi deo razlikuje od prvog i ŠTA se dešava sa Baćom!

Vanjina koleginica Sandra Bugarski kaže: „Mogla sam kosti da ostavim u pozorištu, za mene niko ne bi znao.“ Na pitanje ima li glumca bez televizije i koliko je njoj promenila život, kaže:

– Neminovno je promenila, ali više u prepoznavanju na ulici. Mene nije promenila uopšte, bar ja imam takav utisak – to bi trebalo više drugi ljudi da kažu. U tom smislu život glumca može da se deli na pre ili posle televizije, što ima svoje dobre i loše strane. Usrećuje me to što se neko nasmeje na ulici kad me vidi. Valjda je dovoljno da nekoga u danu nasmejete, da učinite nečiji dan srećnim.

Često su joj partneri Branislav Jerković i Slaven Došlo. Glumica kaže da nema konkretno objašnjenje zašto ih reditelji “spajaju”, ali da joj je drago što je tako.

Pročitajte još HIT! Glumac Marko Vasiljević otkriva ŠTA nas čeka u nastavku serije UBICE MOG OCA! A EVO i ŠTA je tajna uspeha serije TAJNE VINOVE…

Na pitanje šta ona voli da pogleda na televiziji i koja joj je serija omiljena, glumica kaže:

– Televiziju u poslednjih nekoliko godina ne gledam uopšte, ni vesti, ni emisije. Eventualno vratim neki film koji sam želela da pogledam. Među omiljene serije spadaju „Prijatelji“, „Sopranosi“, „Meso“, „Kosti“.

Glumica otkriva i šta bi danas savetovala Vanju Nenadić koja je na početku karijere:

Pročitajte još HIT! NEČISTA KRV – GREH PREDAKA – Glumac Nedim Nezirović otkriva detalje sa snimanja filma! A EVO ŠTA mu je bio najveći izazov!

– Dosta je ta Vanja na početku karijere dobro izgurala. Ne bih ja to ništa menjala. Divno je što nije bila svesna nekih stvari, kojih je svesna sada – to je sve iskustvo. Rekla bih joj samo hrabro i veruj u sebe.

O tome da li će raditi još nešto pored „Tajni vinove loze“, Vanja kaže:

– Hoću, ali ne smem još da pričam o tome. Veoma se radujem tom projektu i mislim da će ga publika obožavati.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Kurir

Advertisement