Connect with us

Featured

HIT! Glumac Slaven Došlo otkriva KAKVU ulogu priželjkuje! A EVO i ŠTA misli o upoznavanju preko društvenih mreža!

Published

on

Ovih dana Slavena Došla imamo priliku da gledamo u drugoj sezoni serije “Švindleri”, gde igra prevaranta i pesnika Aleksandra. Već prvim pojavljivanjem uspeo je da zaintrigira publiku, a sada otkriva šta mu je bilo najzanimljivije u pripremanju ove role:

Pročitajte još HIT! Glumica Milena Dravić doživela je veliku neprijatnost na početku karijere, a šokantnu istinu otkriće pedeset godina kasnije! EVO o ČEMU je reč!

– Kod Aleksandra mi je najinspirativnije bilo to što je on u svojoj suštini potpuno drugačiji od uloge koja mu je dodeljena okolnostima. On je dečko koji je u potrazi za sasvim drugačijim iskustvima od onih koja su ga oblikovala. Tako da je poezija, pored toga što je sredstvo za zavođenje, i izraz njegove želje za drugačijim životom – kaže Došlo i odgovara koliko je na setu tražio pomoć od iskusnih kolega poput Gagija Jovanovića, Branke Pujić, Dejana Lutkića, koji igraju vodeće uloge:

– Uvek je divno biti okružen kolegama koje su spremne da daju podršku i postave interesantna pitanja, ali na kraju ste vi ispred kamere i treba to da sprovedete u delo. Lutkić mi je i kao producent i kao glumac puno pomogao da bolje shvatim kontekst serije i ulogu mog lika.

Pročitajte još Glumica Sloboda Mićalović objavom na Instagramu dirnula pratioce! EVO o ČEMU je reč!

Do sada je Slaven imao nekoliko zapaženih uloga na malim i velikim ekranima, a uporedo ređa uspehe u pozorištu. Međutim, ne krije da ima posebne želje kada je film u pitanju.

– Ne priželjkujem toliko određenu ulogu koliko bih voleo da malo više počnem da snimam van granica Srbije – iskren je mladi glumac koga sve češće gledamo u zanimljivim rolama prevaranata.

Pročitajte još ŠOK! IGRA SUDBINE – Otkriveni detalji druge sezone serije! Ada je IPAK mrtva?

Na pitanje da li se ikada u privatnoj sferi služio “belim lažima” i sitnim prevarama kako bi osvojio devojku ili dobio nešto što želi, glumac kaže:

– Trudim se da prihvatam sopstvene odgovornosti, pa u to ime ne moram ni da muljam bilo šta – jasan je Došlo koji važi za jednog od najprivlačnijih glumaca mlađe generacije, a to dokazuju i silni lajkovi na njegovom profilu na Instagramu.

Ipak kako sam tvrdi, nije pobornik upoznavanja preko društvenih mreža, jer je potrebno više od samog izgleda da bi ga neko zainteresovao.

Pročitajte još HIT! JUŽNI VETAR 2: UBRZANJE – Glumac Miodrag Radonjić otkrio po čemu se drugi deo razlikuje od prvog i ŠTA se dešava sa Baćom!

– Izgled kao izgled ostavlja prvi utisak, ali iza prvog postoji još bezbroj koji ne mogu da zjape šuplji – iskren je glumac koji je u aprilu ove godine napunio 30 godina.

– Čini mi se da sam do svoje tridesete imao malo ubrzaniji kurs toga da ne mozeš da utičeš ni na šta u spoljašnjem svetu, već isključivo na svoju perspektivu. Sada kada tako posmatram stvarnost, puno više uživam u sebi.

Pročitajte još HIT! Glumac Marko Vasiljević otkriva ŠTA nas čeka u nastavku serije UBICE MOG OCA! A EVO i ŠTA je tajna uspeha serije TAJNE VINOVE…

Slaven redovno vodi računa o svom izgledu i zdravlju, te ne samo što trenira već je i skroz promenio ishranu. Kako tvrdi za njega je gurmanluk dobio skroz novi smisao od kada je redukovao meso iz jelovnika.

– Nisam potpuno izbacio meso iz ishrane. I dalje ga povremeno jedem ali puno manje, a nikada ni nisam bio preterani ljubitelj mesa. Što se tiče gurmanluka, čini mi se da ga u ishrani bogatijoj biljkama ima puno više nego kada se non stop jede šnicla – rekao je glumac.

Foto Printscreen YouTube MONDO PORTAL

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Blic

Advertisement