Connect with us

Top Story

HIT! AVIONDŽIJE – Glumci otkrili šta nas sve čeka u novoj seriji! A EVO i KADA počinje prikazivanje!

Published

on

Snimanje serije „Aviondžije“ je završeno, a glumci otkrivaju svoja iskustva sa seta, za koji tvrde da je bio potpuno drugačiji od svega što su do sada videli.

Jedan od interesantnijih projekata, sitkom serija pod nazivom „Aviondžije“ koja je nastala u produkciji „Telekoma Srbije“ i kuće „Hajp prodakšn“ prikazivaće se svakog radnog dana od 6. septembra na Superstar TV.

Pročitajte još ŠOK! JUŽNI VETAR 2: UBRZANJE – Glumac Miodrag Radonjić otkrio zbog čega je bilo SUKOBA na snimanju filma!

Jedna od epizoda posebno je značajna za mladu glumicu Jelenu Rakočević koja igra stjuardesu Vesnu Medić pod nadimkom Medena. A Marija Babić, iskusnija glumica, otkriva detalje iz serije:

– Svi su stjuardi pomalo sujetni, a pogotovo u ženskoj posadi postoji želja za dominacijom. Ja sam najmlađa, njima ne odgovara što sam nova, mlada, a meni ne odgovara što imaju iskustva i možda su bolje u poslu. Perserka Dana je dominantna, postavlja kriterijume i jedina je kojoj se posada potčinjava. Iako je glavna, ima slabosti koje koristimo u toj igri – priča glumica Marija Babić.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – Serija PORODICA prodata za prikazivanje u SEVERNOJ AMERICI! A evo i GDE će se EMITOVATI!

– Moja junakinja Nina je devojka željna novca, tu je samo u prolazu da bi došla do ljudi koji su na visokoj nozi. Drčna je, opasna, navalentna, zavodnica, a ja sam se trudila da pronađem nešto što nije na prvu loptu – da otkrijem da je ranjiva, da ume da pati, da je nežna i suptilna, a u isto vreme sa štitom – govori ona.

– Na malom prostoru može da se iznese mnogo toga. Dramske scene se dešavaju ne samo dok smo u ekonomskoj klasi, odnosno kada smo sa ljudima, poslovni i zvanični, već se najzanimljivije intrige odvijaju izvan domašaja putnika – zaključila je Marija, dok je glumica Jelena Rakočević ispričala anegdotu:

Pročitajte još ŠOK! TAJKUN – Dragan Bjelogrlić nije imao DUBLERA, a Marko Baćović zbog jedne scene završio u HITNOJ!

– I dok sam čitala scenario, naglas sam se smejala. Otkrićemo publici svet uniformisanih lica u avio-saobraćaju, pravila po kojima funkcioniše njihov svet, ali i njihove nestašluke i ljubavne zgode. Jedna anegdota mi je ostavila najveći utisak zato što mi je ostavila i modrice na telu. Trebalo je da nešto pokupim, i da to padne, međutim umesto toga sam ja slučajno pala. Svi su mislili da sam to uradila namerno, i niko se nije pomerio, a ja sam se stvarno „razbila“. Ostalo je zabeleženo kamerom, i tako će ući u seriju – zaključuje Rakočevićeva.

„Aviondžije“ autora Saše Al Hameda je serija koja je okupila mlađu glumačku ekipu poput stjuarda Macana kog tumači Nenad Heraković i Cegera koga je odglumio Slaven Došlo, glavni likovi su kapetan Aca (Nenad Stojmenović), kopilot Goksi (Marjan Todorović), perserka Dana (Bojana Kovačević Gajin), stjuardese Medena (Jelena Rakočević) i Nina (Marija Babić), mehaničari Mile (Miloš Đorđević) i Krca (Toni Mihajlovski).

Pročitajte još HIT! TAJNE VINOVE LOZE – Glumac Nebojša Milovanović otrkio ŠTA čeka Zorana Tomovića u nastavku serije!

Scenario od 48 epizoda potpisuju tri dame: Tatjana Ilić, Milena Depolo i Milica Konstantinović, a režiju dva džentlmena, Aleksandar Savić i Dušan Popović.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Alo/Novosti

Advertisement