Connect with us

Featured

HIT! IGRA SUDBINE – Ammar Mešić otkrio DA LI postoji SLIČNOST između njega i Strahinje!

Published

on

Domaća publika ga je zapazila u seriji “Pogrešan čovek”, a inostrana po “Igri prestola”, međutim, veliku popularnost stekao je kao Strahinja u telenoveli “Igra sudbine”.

Pročitajte još TAJNE VINOVE LOZE 2 – Otkrivamo SVE o nastavku SERIJE! ANJA se MENJA IZ KORENA! VERU čeka TEŽAK UDARAC! Ivan ima NOVU LJUBAV! A…

– Za Strahinju govorim da je najkvalitetnije napisan lik. Verujem da će svako od kolega za svoj lik nešto tako reći. Zaista smatram da jeste, i da mi je od samog početka, a sada će skoro dve godine od kada snimamo seriju, Strahinja najkompleksniji lik. Od samog početka kada je došao iz Nemačke i momenta kada je bio loš, krao novce itd. do trenutka kada se zaljubio u Nadu. Ta ljubav ga je promenila kao što svakog čoveka promeni –  kaže za Super TV Ammar Mešić.

 Na pitanje da li postoji neka sličnost između Strahinje i njega, glumac kaže:

– Ono što sam ja doživeo kroz Strahinju nije baš da primenjujem u privatnom životu. Siguran sam da Ammar nešto tako nikada ne bi uradio.

Pročitajte još HIT! TAJNE VINOVE LOZE – ONA će pomrsiti konce Vuku Tomoviću u nastavku serije! EVO o KOME je reč!

 Glumac je rekao da ljubav zna da promeni čoveka. Na pitanje da li je i kod njega takva situacija da, kada se zaljubi, postane druga osoba, Ammar kaže:

– Da budem iskren ili da lažem? (smeh). Ja sam osoba koja je baš emotivna. Mnogo se vezujem za ljude, prijatelje, kada volim, stvarno volim, i umem da volim, to me ispunjava i čini me srećnim, uspešnim poletnim. Kada volim, sve mogu da uradim, ništa mi ne pada teško, volim da volim.

Nedavno je položio vozački ispit, i kaže da ne treba da se plašimo njegove vožnje.

Pročitajte još MISTERIJE BROKENVUDA – SEDMA SEZONA, od 20. avgusta samo na FOX CRIME!

– Juče sam položio vožnju iz prve. Siguran sam i dobar sam vozač. Sve časove sam odvozao pre 10 godina, ali sam u međuvremenu stekao strah od vožnje, da ja vozim. Zato sam odlučio da preguram taj strah i da dam sve od sebe – kaže Ammar.

Kažu da je najteže uspeti u rodnom gradu. Ammar dolazi iz Prijepolja, i to često naglašava u intervjuima.

– Prijepolje smatram da je jedan poseban grad u Srbiji, gde žive posebni ljudi, muslimani i pravoslavci, svi se tu lepo slažemo. Zaista nikada nisam imao nijednu neprijatnost u Prijepolju. Moji Prijepoljci to vide, i ja skoro u svakom intervjuu pominjem Prijepolje, tamošnje pozorište, ljude. Ja sam tu rođen, odrastao i sve ću dati da Prijepolje probijem na kulturnu scenu. Tako da sve što je u mojoj moći, ja dajem – kaže Ammar.

Pročitajte još HIT! NEČISTA KRV – GREH PREDAKA – Otkriveno KADA počinje prikazivanje serije, a poznata je i RADNJA!

Kada ga sretnu, Prijepoljci mu kažu da su zahvalni zbog toga:

– Zaista se trudim da Prijepolje pokažem u pozitivnom svetlu, sve njegove pozitivne strane. Ima i negativnih strana, i na to upućujem, ali ide to ka boljem. Drago mi je što na taj način pomognem i ukažem na probleme koji se rešavaju u Prijepolju.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Blic

Advertisement