Connect with us

Featured

EKSKLUZIVNO – OTKRIVAMO: Evo KADA je PREMIJERA serije PEVAČICA na SUPERSTAR i PINK TV!

Published

on

Prva sezona serije “Pevačica” premijerno će se emitovati na kanalu Superstar TV od 11. septembra vikendom u 21.00, a nedelju kasnije od 18. septembra subotom i nedeljom kako nam je ekskluzivno potvrđeno na TV PINK počinje emitovanje na ružičastoj televiziji. Serija u kojoj glavne uloge igraju Jelena Grujičić, Miloš Timotijević, Igor Đorđević, Nataša Ninković, Nikola Rakočević, Branka Pujić, Danica Maksimović i Milica Pavlović imaće 12 epizoda.

Pročitajte još HIT! NEČISTA KRV – GREH PREDAKA – Na premijeri u Beogradu, publika ovacijama pozdravila filmsku ekipu!

Serija “Pevačica” prati živote, karijere i izazove na koje nailaze mlade pevačice na svom putu ka slavi i uspehu. Mlada muzička zvezda u usponu, Ivana Lazić, nakon pobede na muzičkom takmičenju Superglas dobija sve o čemu je ikad sanjala. Život u velikom gradu, slavu, popularnost, ljubav.

Pročitajte još HIT! TOMA – Dragan Bjelogrlić otkriva da su se glumci za uloge borili na kastingu! A EVO i KADA će biti beogradska premijera filma!

Međutim, dok se trudi da zaboravi prethodni život, dešava se niz misterioznih stvari koje će se završiti njenim ubistvom. Pored policije, privatni detektiv Bojan radi na rasvetljavanju ovog slučaja. U svojoj istrazi se suočava sa iracionalnim svetom magije i vidovnjaka. On shvata da su neki ljudi spremni da potpišu pakt sa đavolom da bi dobili ono što žele.

Pročitajte još HIT! NEČISTA KRV – GREH PREDAKA – Dragan Bjelogrlić otkrio sve o glavnom junaku filma! EVO KO je Hadži Trifun!

Ono što je kuriozitet jeste da je serija “Pevačica” obnovljena za drugu sezonu pre početka prikazivanja prvog ciklusa. Ovu informaciju je ekskluzivo nedavno saznao portal Film i TV. A Milica Pavlović otkrila je i kada će pasti prva klapa novih epizoda, ali i da li će se pojaviti u drugoj sezoni.

Pročitajte još HIT! Vrela jesen na SUPERSTAR kanalu! Već u SEPTEMBRU očekuju nas TRI PREMIJERE! A evo i KOJE!

– Snimila sam seriju “Pevačica” u kojoj sam dobila glavnu ulogu i koja treba da se emituje uskoro. U avgustu krećem da snimam drugu sezonu iste serije i to me neizmerno raduje. Znači da smo prvu sezonu odradili baš kako treba i svi smo zadovoljni – rekla je Milica Pavlović za Blic.

Foto Irena Canić

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Continue Reading

Advertisement