Connect with us

Featured

HIT! MOČVARA – Druga sezona serije donosi promene inspektoru Nikoli Krsmanoviću! A EVO i KO se pridružio glumačkoj ekipi i KADA počinje prikazivanje!

Published

on

Nakon velikog uspeha koji je postigla prva sezona serije “Močvara”, uigrana ekipa sa kreatorima serije Olegom Novkovićem i Milenom Marković na čelu, udružila je snage i u drugoj sezoni, koja će publici doneti još intrigantniju priču.

Novih 10 epizoda, koje će se stilski i vizuelno naslanjati na prvu sezonu, publici će doneti nove priče u kojoj inspektor Nikola Krsmanović (Goran Bogdan) istražuje niz okružnih ubistava, ali istovremeno otkriva tajnu vlastitog porekla. Inspektor Nikola Krsmanović dobija dostojno naslednika u liku Atile Varge koga tumači mladi vojvođanski glumac Robert Ožvar.

Pročitajte još HIT! TOMA – Zoran Lisinac otkriva da je scenario za film pisao u porodilištu! A EVO i KAKO je nastao veliki hit Tome Zdravkovića!

Radnja nove priče “Močvare” je smeštena u Senti, u naizgled idiličnom vojvođanskom mestu na obali reke, gde nekoliko porodica živi, vlada i odlučuje o životu i smrti. U novim epizodama publika će moći da vidi kako se inspektor Nikola menja i kako je spreman da prašta, kao i šta će se sa njim novo događati, a to sve mogu da budu ključna pitanja za razvoj nekih novih priča.

Pored osveženja u novim vojvođanskim glumcima, poput Roberta Ožvara, tu su i Miloš Timotijević, Sonja Kolačarić i Marko Janketić.  Snimanje će trajati 70 dana, do početka oktobra. Snima se na mnogim lokacijama: Senta, Čoka, Dolovo, Beograd, Pančevo, okolina Novog Sada, kao i na nekim lokacijama u Crnoj Gori – navodi se u saopštenju.

Pročitajte još HIT! Scenarista Siniša Pavić otkrio KAKVA je bila saradnja sa Lanetom Gutovićem! A EVO i KOJU ulogu u kultnoj seriji je slavni glumac ODBIO!

Produkcijska kuća Firefly i Telekom Srbija stoje iza ovog originalnog TV formata, čije premijerno emitovanje možemo da očekujemo tokom sledeće godine na kanalu Superstar TV.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Kurir

Advertisement