Connect with us

Top Story

HIT! Glumac Pavle Jerinić je pre dva meseca postao otac, a sada otkriva KAKO se snalazi u novoj životnoj ulozi!

Published

on

Glumac Pavle Jerinić i njegova supruga Ema pre dva meseca postali su roditelji devojčice za koju su izabrali ime Zora. S obzirom na to da je trenutno na letnjoj pauzi, jedan od glavnih junaka serije „Igra sudbine“ maksimalno uživa u vremenu provedenom sa ćerkom.

U šetnju je vodi zajedno sa kućnim ljubimcem Senom, koji se polako navikava na novog člana porodice. Svim mladim parovima Pavle je uputio važnu poruku.

Pročitajte još HIT! Glumica Mirka Vasiljević na snimanjima krila da je trudna! Kolege mislile da je bolesna! EVO ŠTA kaže o tome!

– Kapiram da je dobiti dete u doba korone malo drugačije nego bez korone, jer se perspektiva malo zaoštrava, drugačije se gleda na stvari, drugačija je odgovornost, lična moja, i moje supruge.

Na pitanje da li ima vremena da se odmori, glumac kaže:

– Spavam. To je ono što je bitno. Zora je preko noći fantastična, danju hoće da kompenzuje to malo, ali kakvo je to dete koje se ne rita i ne plače.

Pročitajte još HIT! Zvezda američke serije OKRUŽEN MRTVIMA – Norman Ridus stiže u Srbiju? EVO ŠTA o tome kaže čuveni Deril!

Pavle kaže da ga nisu plašili pričama o roditeljstvu.

– Nisu me plašili, ali su mi govorili često: “E, videćeš, videćeš”, međutim, nisam još video. Te, neću reći pretnje, ali upozorenja su se nekako istošila. Ja ih ne vidim barem zasada tako. Dva meseca sa bebom – naravno da je teško, ponekad i frustrirajuće, ali mislim da je nama manje teško nego nekim drugima, jer stvarno, Zora je zasada velika faca, i dosta uspevamo sa njom da obavimo i da radimo. Tako da, lepo se osećamo – kaže glumac, i dodaje:

– Ulazimo u lepi treći mesec, i ono što je lepo i bitno, to je da odnos moje supruge Eme i mene je sada još lepši, čvršći, jači… Nismo se koncentrisali samo na bebu, da je beba jedini centar naših života, nego smo stvarno, između sebe još, kako da kažem… Još smo jači i lepši smo, da tako kažem.

Pročitajte još HIT! Žika Todorović oduševio pratioce na Instagramu! EVO o ČEMU je reč!

Na pitanje da li smatra da je to i poenta braka i deteta – da postaneš prisnij s partnerom, glumac odgovara:

– Mislim da to i jeste poenta da se ne ispusti supružnik kad se dobije dete, jer je to, mislim, jednako bitno.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Hello

Advertisement