Connect with us

Featured

HIT! Miloš Biković prokomentarisao izjave bivših devojaka, kao i sukob Dragana Bjelogrlića i Predraga Antonijevića!

Published

on

Miloš Biković juče je prisustvovao konferenciji za medije povodom Svetskog dana boksa u Skupštini grada Beograda. Na samom početku je sve nasmejao svojom izjavom.

– Mutav sam do jedan popodne, ne mogu rečenicu da sastavim – rekao je Biković za portal Republika.rs.

Pročitajte još Dodelom nagrada završeni Filmski susreti u Nišu! Gran pri dobio Nenad Jezdić! EVO KO su ostali nagrađeni glumci!

Miloš je zamoljen da prokomentariše aktuelnu aferu između Dragana Bjelogrlića i Antonijevića na Filmskim susretima u Nišu.

– Ispratio sam to, ali ne moram ja baš sve da komentarišem i da budem mirođija baš u svakoj čorbi. Ako osetim potrebu da bilo šta prokomentarišem, prokomentarisaću – rekao je Miloš.

Na pitanje da li je popularniji u Srbiji ili Rusiji, Biković kaže:

Pročitajte još HIT! Glumac Pavle Jerinić je pre dva meseca postao otac, a sada otkriva KAKO se snalazi u novoj životnoj ulozi!

– Ja sam rekao da to ne može da se meri. Ima, recimo, dana kad prođem Knez Mihailovom, i niko me ne primeti, i meni je to super. I ima dana kada me zaustave deset puta.Isto tako i u Rusiji.

Miloš se takođe osvrnuo i na temu svojih bivših devojaka: – Vi znate da ja ne komentarišem nikada tako nešto i moja politika ponašanja i u medijima je bila takva od početka i do dan danas, a to je da ja o svom životu ne govorim niti to komentarišem zato što smatram da čovek treba da pažnju treba da dobije kvalitetom i radom, a ne skandalima i iznošenjem nekog “prljavog veša” u javnost.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Republika.rs

Advertisement