Connect with us

Featured

KALKANSKI KRUGOVI druga sezona OTKRIVA ko je BABA GUBA! Evo da li je vila ili DEMON

Published

on

“Kalkanski krugovi druga sezona” je jedan od najtraženijih pojmova na internetu. Prvi ciklus serije postigao je veliki uspeh, pa se i pre njenog kraja dalo naslutiti da će biti nastavka. To je nam je nagovestila i poslednja scena, u kojoj se Dejan (Vojin Ćetković) susreće sa Baba Gubom (Nina Janković). Međutim, do danas nije bilo zvanične potvrde hoćemo li gledati drugi ciklus.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! BESA – Završeno snimanje druge sezone popularne serije u Estoniji! EVO sa kakvim se sve izazovima suočila ekipa!

Glumica Nina Janković, koja u seriji “Kalkanski krugovi” tumači i lik Svetlane, izjavila je kako je nastavak izvestan. Mnoga pitanja su ostala bez odgovora, a posebno ono najintrigantnije – ko je Baba Guba: vila ili demon.

Kalkanski krugovi druga sezona
Kalkanski krugovi druga sezona: Vojin Ćetković i Nina Janković

PROČITAJTE JOŠ: MOČVARA – Druga sezona serije donosi promene inspektoru Nikoli Krsmanoviću! A EVO i KO se pridružio glumačkoj ekipi i KADA počinje prikazivanje!

– Ona je misteriozno biće, ili kako Saša u seriji kaže rođaka baba Roge. Imala sam samo jednu scenu gde vidimo lik baba Gube i to na kraju serije. Maska koju su mi radili bila je fenomenalna, kao i kostim, tako da su mi mnogo pomogli da dočaram taj lik na pravi način. Za mene je ona poput neke vile, a ko je i šta je, videćemo u drugoj sezoni – izjavila je Nina Janković.

PROČITAJTE JOŠ: AVIONDŽIJE – Objavljen prvi trejler nove humorističke serije! EVO KADA počinje prikazivanje!

Serija “Kalkanski krugovi” nastala je produkciji “Firefly”. Autor je Đorđe Milosavljević, koji je potpisao i scenario, dok je za režiju bio zadužen Milan Karadžić. Uz Vojina i Ninu, glavne uloge tumače: Žarko Laušević, Ivana Zečević, Nataša Ninković, Milutin Mima Karadžić, Branka Pujić, Marko Gvero,  Filip Hajduković, Nela Mihajlović, Vesna Čipčić, Nina Nešković, Bojana Stojković, Igor Đorđević, Olivera Bacić, Lazar Nikolić

Foto Print screen

Izvor: filmitv.rs/Novosti

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement