Connect with us

Featured

Igra sudbine DRUGA SEZONA – ŠOK! U novim epizodama ostajemo bez jednog SVIMA OMILJENOG PARA! A evo o KOME JE REČ!

Published

on

Koje su to pikanterije koje nam donosi Igra sudbine druga sezona? Poznajući šta nam je priredio do sada, ne sumnjamo da nam ih je Žarko Jokanović priredio mnogo i da će sve biti sočne. Nadamo se da nam vilica neće otpasti od silnih šokova, ali i ako bude tako – ne bunimo se.

Pročitajte još Igra sudbine – TOP 6 najvećih ŠOKOVA koje donosi DRUGA SEZONA! OTKRIVENO – Ada je ŽIVA! A evo KO ĆE JE SPASTI! Međutim – TO NIJE SVE!

Jedno od najintrigantnijih pitanja koje se postavlja na osnovu do sada poznatih informacija jeste ono o sudbini ljubavnog para koji smo u dosadašnjim epizodama svi veoma zavoleli. Na Milinu i Aleksinu svadbu već dugo čekamo, i za njih nemamo straha. Njihova ljubav je snažna i znamo da će biti krunisana brakom. Ni Luka i Una nas ne brinu previše. Njihov odnos jeste pomalo turbulentan, ali prošli su već čitavo polje mina i verujemo da su sada na bezbednom terenu.

Pročitajte još ŠOK! Glumac Luka Raco obraz uz obraz sa popularnom pevačicom! Snimljen i poljubac! EVO o KOME je reč!

Debeljko i Jelena, napokon, umesto igara rata plešu tango ljubavi i srce nam je na mestu. Jelenina luda glava je napokon povezala konce sa Debeljkovim iskrenim srcem i sigurni smo da će Igra sudbine njihovim emocijama upravljati kako treba. Ali…

Pročitajte još Stiže IGRA SUDBINE, 2. sezona: Evo KO je NOVI LIK koji će UNIŠTITI porodicu KANAČKI!

Jedan svakako veliki šok donosi nam u novim epizodama i Strahinja. Ono što je i Ammar Mešić koji glumi ovog nestašnog dečaka potvrdio jeste to da će se Strahinja u novim epizodama promeniti. On će se izgleda vratiti svojim starim porocima. Ne sumnjamo da će time mnogo razočarati Nadu i sve koji su duboko verovali u njega. Hoće li povratak u onaj period kada je bio deo lošeg društva i bavio se mnogim nezakonitim stvarima dovesti do našeg sledećeg pitanja?

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI druga sezona OTKRIVA ko je BABA GUBA! Evo da li je vila ili DEMON

Budući da postoji opasnost da okrene leđa svemu dobrom što je gradio tokom prethodnih epizoda, postavlja se pitanje hoće li Nada biti spremna da oprosti Strahinji i da mu hladne glave pređe preko ove gluposti? Ipak, nosi njegovo dete. Planirali su svadbu. Zajednički život. Da li su sve ove činjenice dovoljne da bi njih dvoje ostali zajedno? Hoće li Strahinja i Nada raskinuti? Da li će Nada postati samohrana majka? Prema originalnom scenariju ona na kraju ostaje sa Lukom. Ne verujemo da je ta opcija moguća, ali Nadu i Strahinju svakako očekuje turbulentan period u novim epizodama serije Igra sudbine.

Pročitajte još ŠOK! OTKRIVENO zašto je Katarina Radivojević NAPUSTILA seriju UBICE MOG OCA! Ovo je RAZLOG!

Foto Printskrin/Promo Prva TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement