Connect with us

Top Story

NEKI BOLJI LJUDI – Stiže NOVI “Bolji život”! Evo KADA i na KOM kanalu

Published

on

“Neki bolji ljudi”, nova porodična serija reditelja Slobodana Šuljagića, startuje večeras, 30. septembra, na TV Pink od 21.00. Glavne junake predstavljaju članovi porodice Urošević i Graovac. Dramsku radnju pokreću događaji koji protagoniste dovode u situacije kroz koje će se sukobiti njihovi različiti karakter, lični interesi i ambicije. A sve to biće prožeto jakim emocijama.

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine DRUGA SEZONA – ŠOK! U novim epizodama ostajemo bez jednog SVIMA OMILJENOG PARA! A evo o KOME JE REČ!

„Neki bolji ljudi“, Jovanka i Đuro

Tri generacije pod jednim krovom, u komšijskim stanovima Graovac i Urošević, predstavljaju idealan teren za sukobe generacija i sistema vrednosti. Ali i fini humor. Đuro i njegova žena Jovanka pripadaju posleratnoj, bejbi bum generaciji koja se školovala, radila i vaspitavala decu u socijalističkom duhu.

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine – TOP 6 najvećih ŠOKOVA koje donosi DRUGA SEZONA! OTKRIVENO – Ada je ŽIVA! A evo KO ĆE JE SPASTI! Međutim – TO NIJE SVE!

S druge strane, Dragan i Marija su predstavnici generacije X koja je najbolje godine svog života potrošila tokom devedesetih. Marija dolazi iz porodice koja se u tim vremenima nije najbolje snašla, pa je morala lavovski da se bori za golu egzistenciju. Zahvaljujući tim okolnostima, ona je očvrsnula, pobeđivala i danas je visokoranigana u poslovnoj hijerarhiji.

„Neki bolji ljudi“: Marija i Dragan

PROČITAJTE JOŠ: Stiže IGRA SUDBINE, 2. sezona: Evo KO je NOVI LIK koji će UNIŠTITI porodicu KANAČKI!

Njenog muža Dragana u životu održava optimizam i prirodna snalažljivost. Zato mu i ne pada teško uloga domaćice, a neretko je prinuđen da bude i otac i majka. Nikola, Sara i Filip su deca novog milenijuma, generacija kojoj je život “na mreži” podjednako važan kao i realnost.

„Neki bolji ljudi“, deca novog milenijuma

Razumevanje trenutka i sveta u kom živimo ih, po njihovom mišljenju, čini superiornim u odnosu na starije. Ipak, kada ih sustignu iskonski porivi, na primer ljubav, biće prinuđeni da se okrenu sebi i suoče sa osećanjima. Tada polako počinju shvatati da se u virtuelnom svetu ne možeš sakriti od stvarnosti. 

PROČITAJTE JOŠ: CRNA SVADBA – SVE o prvoj srpskoj HOROR SERIJI! Evo zašto je SNIMANA U TAJNOSTI!

Porodica Urošević – Graovac je pod konstantnim pritiskom s kojim se nosi kako zna i ume, a prilično često niti zna, niti ume. Decu pritiskaju izazovi i iskušenja odrastanja, očekivanja roditelja i sami roditelji; roditelje pritiskaju bračni problemi i deca, a babu i dedu – i porodični i egzistencijalni problemi. Tenzija traje već previše dugo i samo je pitanje ko je najslabija karika u porodičnom lancu.

I tako, potpuno neočekivano, jednog naizgled najobičnijeg dana, Marija došavši sa posla saopštava mužu da želi razvod. Nakon početne neverice i šoka, Dragan shvata ozbiljnost situacije, ali odlučan je da se beskompromisno bori za svoju porodicu. Probaće da nađe posao, da zaradi novac na brzinu i da ponovo osvoji Mariju.

„Neki bolji ljudi“

PROČITAJTE JOŠ: KALKANSKI KRUGOVI druga sezona OTKRIVA ko je BABA GUBA! Evo da li je vila ili DEMON

Najveće saveznike imaće u deci i tastu Đuri, ali mladi su okupirani prevashodno svojim problemima, a Đuro je davno kod kćerke izgubio autoritet pa ne može baš mnogo da pomogne. Tašta Joka je kobajagi neutralna, međutim, svim je srcem na kćerkinoj strani, a prijatelji i rođaci, iz najbolje namere, pokušavaju da pomognu brljajući i otežavajući ionako komplikovanu situaciju. Jedno vuče drugo pa će u „obezglavljenoj“ porodici vrlo brzo početi da se gomilaju problemi.

Glavne uloge u seriji „Neki bolji ljudi“ tumače: Gordana Đurđević, Nebojša Ljubišić, Milena Vasić, Milovan Filipović, Nikla Stanković, Jovana Milovanović, Uroš Drobac, Žarko Stepanov, Sanja Knežević, Branislav Jerković, Tijana Marković

Foto Promo/Pink

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement