Connect with us

Top Story

Pokucaj na moja vrata 86. epizoda: ŠOK! Eda dobija STRAŠNU vest! Serkan je POGINUO na dan SVADBE?!

Published

on

Pokucaj na moja vrata 86. epizoda, koja je u petak 3. septembra od 11.15 na TV Prva, donosi najveći ŠOK! Ono što će se dogoditi u ovoj epizodi mnoge će ostaviti bez teksta!

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Preminuo SIDART ŠUKLA, ŠIV iz serije MALA NEVESTA! A evo I ŠTA je bio RAZLOG SMRTI!

Serkan oblači svečano odelo, sve je spremno za najsrećniji događaj u njegovom životu. Konačno će se venčati sa ženom koju voli. Ali, Erdem ima loše vesti…

Stigao je telegram koji je odmah predao Serkanu. Junak serije “Pokucaj na moja vrata” shvata da iz istih stopa mora da otputuje u Italiju.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! MALA NEVESTA – Najpopularniju indijsku sapunicu PRATI JEZIVO PROKLETSTVO! Za PET GODINA umrle NAJVEĆE ZVEZDE SERIJE! A evo I ZAŠTO!

Naime, pojavio se problem sa transferom novca koji mora odmah da reši, jer će u protivnom gubici biti preveliki.

Sve je organizovao. Brzo će otputovati u Italiju, brzo će se i vratiti. A onda će se uveče venčati. Eda negoduje, ali shvata da mora da prihvati takvo rešenje.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! IGRA SUDBINE – Seka Aleksić spasava vezu Nade i Strahinje! EVO o ČEMU je reč!

I dok ga njegova buduća supruga strpljivo čeka, iznenada stiže poražavajuća vest. Avion Serkana Bolata izgubljen! Eda je u šoku, ne može da se pomiri sa činjenicom da je izgubila čoveka svog života. Ova vest će je načisto slomiti…

Sinopsis: Serija “Pokucaj na moja vrata” (86. epizoda) je priča o mladiću i devojci koji se pretvaraju da su vereni. Da li će se njihov dogovor završiti nakon dva meseci, koliko bi trebalo da traje lažna veridba? Ili će ugovoreni odnos prerasti u pravu ljubav?

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO – EVO KADA serija DINASTIJA stiže na TV PINK! Pogledajte PRVE FOTOGRAFIJE i TREJLER! Ovako će izgledati SRPSKA ALEKSIS! (VIDEO)

Glavna junakinja je Eda. Mlada, lepa i pametna devojka dobrog srca, koja unosi boju u okruženje svojom vedrinom, otvorenošću i neposrednošću. S druge strane je impulsivna i brzopleta u svojim odlukama i ne libi se da kaže ono što misli. Njena strast su knjige, prijatelji i cveće, a najveći san, da postane pejzažni arhitekta.

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE – Slede 3 VELIKA ŠOKA! Jedan od glavnih muških likova umire? Jedan par raskida? A EVO ŠTA se dešava sa Adom!

Glavni junak je Serkan. Zgodan i harizmatičan mladić, veoma obrazovan i inteligentan, ali nemilosrdan u svom poslu. Vrlo dobro zna kako da okrene poslovni svet na svoju stranu poput šahovskog velemajstora. Vodi se logikom i razumom. Stoji iza svake odluke koju donese i ide do kraja. Nema drugu motivaciju osim rada i uspeha. Za njega poraz ne postoji i zato se duboko plaši da voli.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement