Connect with us

Featured

TAJNE VINOVE LOZE – Nastavak serije donosi ŠOKOVE! TRI NOVA lika komplikuju situaciju, a stari buntovnici postaju heroji! EVO ŠTA nas čeka u drugoj sezoni!

Published

on

Serija “Tajne vinove loze” ostavila je gledaoce bez daha. Trenutno se snima druga polusezona, čije prikazivanje bi trebalo da počne sledeće godine. Prva sezona imala je 36 epizoda, a toliko je planirano i za drugu.

Nove epizode vode nas kroz početak zajedničkog života Vuka i Vere na jugu. Da li će opstati ljubav za koju su se teškom mukom izborili? Da li će Verina vinarija Smiljanić, uprkos izgorelom vinogradu, uspeti da sprovede berbu na vreme i isporuči ogromnu količinu prvoklasnog vina „Teodora” Francuzima? Da li će Vuk uspeti da raskrsti sa prošlošću?

Ovo su samo neka od brojnih pitanja na koja će nova polusezona odgovoriti. Dok Vera otpočinje istragu o roditeljima koje je izgubila kao mala, nad dom porodice Tomović, nadvija se nova moćna i misteriozna figura – Kosta, kontraverzni biznismen, dobrotvor ili zlotvor, otkriće se.

Pročitajte još TAJNE VINOVE LOZE 2 – Otkrivamo SVE o nastavku SERIJE! ANJA se MENJA IZ KORENA! VERU čeka TEŽAK UDARAC! Ivan ima NOVU LJUBAV! A…

Glumica Iva Stefanović je za Tanjug govorila o ulozi u seriji „Tajna vinove loze“ u predstojećoj drugoj sezoni.

– Ako je u prvoj sezoni je bilo dosta zapleta, mislim da publika u drugoj može da očekuje još više. Neće se još rasplesti i otkriti “Tajne vinove loze“ – rekla je Stefanović.

O svom liku u seriji „Tajna vinove loze“, Stefanović je mogla samo da otkrije da je vezan za deo priče sa juga Srbije, da se upliće se u život Marka Smiljanića, kog igra Marko Vasiljević, i da „dosta zakomplikuje stvari“.

Pročitajte još HIT! TAJNE VINOVE LOZE – ONA će pomrsiti konce Vuku Tomoviću u nastavku serije! EVO o KOME je reč!

Stefanović očekuje da druga sezona može dostići, a možda i prestići uspeh prve, pošto je serija „napisana vrlo dobro, postoje razne linije radnje, likovi dobijaju nove dimenzije i priča se razvija na način koji publika možda nije očekivala, što je uvek intrigantno“, prenosi Telegraf.

Ovo nije jedini novi lik u seriji. Naime, ekipi se pridružuju Vanja Milačić, Nikola Kojo i Nataša Janjić Medančić.

Kako saznaje Blic, Vanja igra advokaticu Jeleni Tomović (Milica Zarić) koja pokušava da svojoj klijentkinji izvuče što veću dobit tokom brakorazvodne parnice od Vuka Tomovića, kojeg igra Vojin Ćetković.

Pročitajte još HIT! TAJNE VINOVE LOZE – Glumac Nebojša Milovanović otrkio ŠTA čeka Zorana Tomovića u nastavku serije!

Vanja je jedna od ključnih likova u novoj sezoni. Ona je na Jeleninoj i strani i zakomplikovaće život Vuku Tomoviću. Nove zavrzlame učiniće seriju još intrigantnijom, a gledaoce će zakovati kraj malih ekrana – kaže izvor Super TV-a i dodaje:

– Vanja je već imala snimaju će da ne i odlično se snašla. Baš ste super uklopila u celu ekipu. Sa mnogima od njih je već saradjivala, pa joj prija snimanje. Baš će biti uzbudljivo gledati kako će pomrsiti konce Vuku Tomoviću.

Nikola Kojo se, podsetimo, pojavio u poslednjoj epizodi prve sezone, a u novim će glavnoj junakinji Veri Smiljanić (Sloboda Mićalović) pokušati da zagorča život. On igra opasnog kriminalca koji će pokušati da pomogne Jeleni Tomović (Milica Zarić) da se osveti svom nevernom mužu Vuku Tomoviću (Vojin Ćetković). Ljubav između Vuka i Vere nailazi na mnogo prepreka, jer on ne može da se razvede.

Pročitajte još HIT! TAJNE VINOVE LOZE – Glumica Vanja Nenadić otkriva ŠTA čeka Anju Tomović u nastavku serije! A EVO KAKVE situacije su joj se dešavale…

– Radujem se povratku na posao, nakon dvoje dece, porodiljskog odsustva, karantina i svega što nas je zaustavilo na neko vreme. “Tajne vinove loze” će biti i moj prvi službeni angažman i poseta Beogradu. Uzbuđena sam, dakle, na više nivoa. Uloga je velika i glumačka ekipa koju poznajem, i ona koju ću tek da upoznam, su odlične i nadam se da ćemo lepo sarađivati – kaže Nataša Janjić Medančić za Kurir.

O svom liku u nastavku serije, Vanja Nenadić govorila je za Kurir:

– Moj lik je neminovno doživeo neke promene, pod pritiskom pod kojim je bila na završetku prve sezone. Sada je odlučila da okrene drugu stranicu.

Pročitajte još HIT! Glumac Marko Vasiljević otkriva ŠTA nas čeka u nastavku serije UBICE MOG OCA! A EVO i ŠTA je tajna uspeha serije TAJNE VINOVE…

Iako je odnos između novootkrivenih brata i sestre u prvom delu prve sezone procvetao, u drugom, kako je to otkrila glumica Vanja Nenadić, on neće biti u prvom planu.

Marko i Anja, kako to ona poručuje imaće svojih problema. Anja je proputovala pola sveta. Bila je u Amsterdamu, Švedskoj i Africi, i to je ostavilo posledice na nju. Zbog toga će, kaže glumica, Anja u novim sezonama doživeti veliku fizičku i psihičku promenu. Za nju će sada najvažniji biti porodični problemi. Pokušaće da nastavi sa životom, ali problematični odnosi u porodici i dalje su deo njenog života. Moraće da nauči kako da živi i funkcioniše sa njima.

Marko za to vreme pomaže svom drugu Stefanu da prevaziđe svoje probleme i zapošljava ga u porodičnoj firmi.

Pročitajte još TAJNE VINOVE LOZE druga sezona – OVO SU SVI NOVI LIKOVI KOJI NAS OČEKUJU u nastavku! Zbog JEDNOG ćete POSEBNO POLUDETI! A evo i…

U novim epizodama Ivan se posvećuje svojoj muzičkoj karijeri. Zbližava se sa producentkinjom Teom koju će glumiti hrvatska glumica Nataša Janjić. Međutim, ono što je najzanimljivije jeste da je ona ćerka Koste (Nikola Kojo), koji je i Jelenin advokat. To će sigurno dodatno zakomplikovati situaciju.

Glumac Nebojša Milovanović je rekao da njegov lik  u nastavku priče o porodici Tomović prolazi potpuno drugačiji put.

– U svetlu, u pristupu stvarima, prva (sezona) je bila u kostimima tamna i u temama tamna, a u drugoj sezoni, odnosno kako producenti vole da kažu, u drugoj polovini prve sezone jer cela sezona zapravo ima 72 epizode zato što nemamo protok vremena – 37. epizoda se nastavlja tri dana kasnije – kaže  Milovanović za RTS i dodaje:

Pročitajte još HIT! TAJNE VINOVE LOZE – Počelo snimanje druge polusezone serije! EVO ŠTA nas čeka u nastavku provokativne porodične priče o ljubavi i vinu!

– Sada on želi da se reintegriše u porodicu i to je njegov glavni problem. U međuvremenu se svašta dešava zanimljivo, a to je ono što ne smemo da otkrijemo – navodi Milovanović.

Zoran Tomović mogao bi da do kraja sezone bude u nekom smislu uzor.

– Zaista se trudi da od antiheroja postane, da kažem, junak – zaključio je Milovanović.

Pročitajte još HIT! TAJNE VINOVE LOZE – Počelo snimanje nastavka serije! EVO KOGA će glumiti Nikola Kojo!

Vera će u nastavku serije, kako to otkriva glumica Sloboda Mićalović, morati da se suoči sa svojom prošlošću, sa korenima i roditeljima, a odnos sa Vukom sve to pojačava.

– Ona je hrabra i jaka, ali videćemo šta će se desiti i da li će uspeti sve da podnese. Pošto je Vera žena iz naroda trudila sam se da je predstavim tako da ne izgleda kao da zbog toga što živi van grada ona ništa ne zna. Moja baka je bila tako hrabra, jaka i vukla je decu, kuću i porodicu napred. Volim da igram snažne žene, ali tanana je linija . Često se prevarimo da su takve žene neuništive i da umeju da se izbore sa svakom situacijom, ali da li je tako. Sve ima svoje granice izdržljivosti. Osim ljubavi. Ona može mnogo toga da podnese.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Blic/Novosti/RTS/Kurir/Tanjug/Telegraf

Advertisement